new au funcard

simmo81

Inactive User
Joined
Nov 1, 2005
Messages
28
Likes
0
#1
can someone please help

ive followed the instructions identical but my au card only allows me to view 1-4 it says channel not included in rest where am i going wrong

ive used both nagra and toxic tried both methods used the correct crypt ntl hexs

and prog funcard 4 with fun prog
 

savagebasher

Inactive User
Joined
Mar 18, 2005
Messages
743
Likes
8
#2
hi m8 did you put the
CryptHexEEP.hex in the internal eeprom
tw or ntl or c&w hex in flash memory
the external eeprom with the file you made with nagraedit
 

simmo81

Inactive User
Joined
Nov 1, 2005
Messages
28
Likes
0
#3
ye done all that even tried the toxic version but both options strillm give same ???
 

savagebasher

Inactive User
Joined
Mar 18, 2005
Messages
743
Likes
8
#4
hi m8 i used the rom11 image put my ird 12 ## ## ## save it as tw.bin loaded all 3 files wrote to card and worked first time
 

simmo81

Inactive User
Joined
Nov 1, 2005
Messages
28
Likes
0
#5
what software versions are u using was my nagra edit is v4.0 and am using funprom dont know why it wont work

did you insert card in box whilst on or off how long before active

thanks
 

savagebasher

Inactive User
Joined
Mar 18, 2005
Messages
743
Likes
8
#6
i used nagraedit 4.1 i put card in the box when it was on it updated in about a min have you tried convert the nagredit bin to a hex with swapbinhex
 

simmo81

Inactive User
Joined
Nov 1, 2005
Messages
28
Likes
0
#7
yep but says error when trying to load in fun prog

error message reads address out of range
 

simmo81

Inactive User
Joined
Nov 1, 2005
Messages
28
Likes
0
#11
tried thenm twice and im still getting the same it's loading something because i can watch 1-4 and itv2 but none of the others just says unsubscribed

i just dont know why it wont work ??? :(
 

allnighta

New Member ++
Joined
Jun 6, 2005
Messages
10
Likes
0
#12
try deleting the first line of the flash m8
:020000020000FC
also could try putting the latest keys in in nagra i know a few peeps have had to
 

simmo81

Inactive User
Joined
Nov 1, 2005
Messages
28
Likes
0
#13
tried removing the flash first line just locks my box up

but by manually putting the keys in dosnt that just make it a manual funcard ?
 

Donnie Darko

Inactive User
Joined
Jul 6, 2005
Messages
5,361
Likes
32
#14
simmo81 said:
tried removing the flash first line just locks my box up
but by manually putting the keys in dosnt that just make it a manual funcard ?

Make sure you write exteep first,otherwise if you don't you'll wipe flash and inteep if you wrote them b4 exteep
 
TEST
Top