Maintenance Scheduled

Mick

Administrator
Staff member
Administrator
Premium Member
Joined
Jan 19, 1999
Messages
32,063
Reaction score
8,697
Hi Members :)

There will be some maintenance performed on the servers over the next few days as i will be upgrading certain aspects of the servers this means that i will need to stick DW on one server while i perform the upgrades to all 3 servers one at a time.

And because we have quite allot of activity there could be some downtime or delayed responses and load times.

Should be 2 days maximum until i have done all machines!

Regards
Mickie D
 

Mick

Administrator
Staff member
Administrator
Premium Member
Joined
Jan 19, 1999
Messages
32,063
Reaction score
8,697
Starting tonight!
 

theequalizer

Inactive User
Joined
Sep 11, 2007
Messages
276
Reaction score
5
Location
NW UK
same here, can get into the General chat but click anythink else and i end up on the covers forum

What I found you have to do is click on the section you want

ie satellite section:
this is the link: ht*p://forums.digitalworldz.co.uk/?page=4

then change the word forums to www and it should work:
ht*p://www.digitalworldz.co.uk/?page=4

It seems they are changing from sub domain to the main domain.

The above works for most sections I tried.

Perhaps a mod could change the navigation links at the top.
I have alerted the to this post.

I had forums.digitalworldz.co.uk/ as my bookmark and only realised when I changed to www.
 

mapman

VIP Member
VIP Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,561
Reaction score
104
well its cool needs must and thanks for the news m80
 

witchy

Banned for good!
Joined
Jul 20, 2005
Messages
18,282
Reaction score
332
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargh!

I can't stand it!

Make it all better again please MickieD!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargh!

:)

Good luck with the upgrades mate.
 

Rat

VIP Member
VIP Member
Joined
Aug 29, 2001
Messages
41,829
Reaction score
12,510
dont realise how much I hit new posts button ... until it dont work lol
 

edds

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 5, 2005
Messages
1,552
Reaction score
155
dont realise how much I hit new posts button ... until it dont work lol

Yup, me too, I've edited my toolbar shortcut to www from forums, lol.
 

Mick

Administrator
Staff member
Administrator
Premium Member
Joined
Jan 19, 1999
Messages
32,063
Reaction score
8,697
should be ok now

Regards
Mickie D
 

cg010169

DW Regular
Joined
Jul 28, 2005
Messages
2,848
Reaction score
88
Location
Deathstar
cheers Mickie, seems to be working alot better.
plus im sure alot didn't even know about the covers part of the site, so might not of been a bad thing
 

witchy

Banned for good!
Joined
Jul 20, 2005
Messages
18,282
Reaction score
332
Yer I'm still having issues, better than before but theres still a few things not working properly.

E.G... clicking on New Posts takes me to a login screen adn if I try to log-in I get the 15 minute log-in error message.
 

notmeatall3

Inactive User
Joined
Apr 30, 2006
Messages
1,283
Reaction score
22
Location
z'ha'dum
Yer I'm still having issues, better than before but theres still a few things not working properly.

E.G... clicking on New Posts takes me to a login screen adn if I try to log-in I get the 15 minute log-in error message.

delete the . after digitalworldz.co.uk

i.e. digitalworldz.co.uk . /
 

The Dentist

VIP Member
VIP Member
Joined
Apr 2, 2006
Messages
8,321
Reaction score
1,027
Location
London
well one thing is for sure, pages are loading soooooo much quicker now, almost instantly
 

witchy

Banned for good!
Joined
Jul 20, 2005
Messages
18,282
Reaction score
332
delete the . after digitalworldz.co.uk

i.e. digitalworldz.co.uk . /


I know that mate, but MickieD said it was fixed.

Not fixed from where I'm standing. :)
 
TEST
Top