Mag boxes getting blocked

mas05

Member
Joined
Feb 12, 2006
Messages
50
Hay it seems that some mag boxes are being blocked any info
 

JonMMM

DW Regular
Joined
Jan 1, 2006
Messages
1,662
Read about this earlier, Infomir were facing legal action over allowing there boxes to access illegal content, they now have a black list of IPTV companies which there boxes block, that list is growing.

3 courses of action

1) Use a android box with STUEmu
2) Ask your provider for a new portal
3) There fave been reports of rolling back the firmware solves the issue
 

mas05

Member
Joined
Feb 12, 2006
Messages
50
Luckily my sub ran out in December so renewing it and using my android box from now.
 

dexyweescot

DW Regular +
Joined
Jun 18, 2007
Messages
1,022
I have mates on same server, some are blocked and some are fine. Maybe MAC blocking?
 

dexyweescot

DW Regular +
Joined
Jun 18, 2007
Messages
1,022
All of them are just out the box, no firmware has been updated apart from the standard one that comes thru when first loaded. Could it be clones? I know that they were all bought from WOS
 

JonMMM

DW Regular
Joined
Jan 1, 2006
Messages
1,662
Did not think that WOS dealt in clones. From my reading its the official firmware which is the problem
 

dexyweescot

DW Regular +
Joined
Jun 18, 2007
Messages
1,022
I wouldnt think so either, so I have mailed them to ask if they are official. Im trying to pin point where the block is as some work and some dont. Just now its pointing to MAC blocking rather than provider blocking.
 

dexyweescot

DW Regular +
Joined
Jun 18, 2007
Messages
1,022
Doesnt matter how many screenshots you have! there is blocking going on, either provider, mac or firmware.
 

silverdale

VIP Member
VIP Member
Joined
Aug 2, 2007
Messages
2,902
I think sales will plummet, hopefully. Mind you there's fw out now that allows you to add STBEMU to the mag (pile.er.shyte) box
 

janobi

Janet to us
VIP Member
Joined
Jan 25, 2006
Messages
8,639
Surely someone will just clone the boxes, and write custom fw for them? Or even just write custom fw and bypass the blocking completely.
 

silverdale

VIP Member
VIP Member
Joined
Aug 2, 2007
Messages
2,902
Yes it's already out , I've seen mention of it somewere but I can't think were . It allows you to install stbemu
 

ketmp

Satellite Moderator
Staff member
Moderator
Joined
Sep 16, 2014
Messages
2,488
Infomir must be redirecting URLs via them that way they control what can/can't go by URL and MAC (ie like a proxy server).
 

JonMMM

DW Regular
Joined
Jan 1, 2006
Messages
1,662
Infomir must be redirecting URLs via them that way they control what can/can't go by URL and MAC (ie like a proxy server).
Thats what I was thinking, but is that not a form of hacking if its without the consent of the user?
 
TEST
Top