lost tv remote

allroad

Inactive User
Joined
Jul 11, 2001
Messages
19,033
Likes
42
#1
after moving house ive lost my tv remote can I buy one of those generic jobbies and tune it to the tv ??

Any links to how to programme it to a sony tv
 

brighton mike

Inactive User
Joined
Oct 20, 2004
Messages
328
Likes
1
#2
allroad said:
after moving house ive lost my tv remote can I buy one of those generic jobbies and tune it to the tv ??
Any links to how to programme it to a sony tv
Sony should be no problem to program with generic remote, instructions will come with it!!
BM
 

Bronto

Global Moderator
Staff member
Moderator
Joined
Nov 17, 2001
Messages
12,243
Likes
63
#3
Paul when you buy one of these "All for 1" remotes you normally get a book of codes for each make of TV and a helpline phone number, I had one a few years back that wouldn't program and when I rang they said the model of TV I had was to new and they gave me a code over the phone which worked :)
 

davidh

<font color="RED">Administrator</font>
VIP Member
Joined
Aug 9, 2001
Messages
14,954
Likes
119
#4
u can get these all for 1 remotes in my local pound shop yes for £1
 

DessertDog

Inactive User
Joined
Jul 11, 2004
Messages
1,467
Likes
1
#5
Get an all4one or all4two m8 if it wont do your telly just phone them and they sned a code down the phone to the remote very very good remotes

I got one for the misses wonderfull thing i push a button and she stops moaning lol
 

digidude

VIP Member
VIP Member
Joined
Aug 8, 2001
Messages
24,610
Likes
229
#7
a sky remote will also work it, they are factory preset to work sony tellys
 

digidude

VIP Member
VIP Member
Joined
Aug 8, 2001
Messages
24,610
Likes
229
#8
i got a sony remote here if you want it m8, model number TRINITRON RM-670 (tv/vtr)

think the telly went down the back of the setee and we can only find the remote lol
 
TEST
Top