Is this a Bricked or Busted Navigo

pks00

Inactive User
Joined
Jun 30, 2007
Messages
3,210
Reaction score
162
Location
Getting sunburnt in SoCal
So far so good with my modding but something just happened, and have no idea if its due to modding or a fault.

Ive tried soft reset, switched off, and the reset button on the side (which just reboots) but nothing.

You get the first image then the dodgy image.

mw38nq.jpg
 

pks00

Inactive User
Joined
Jun 30, 2007
Messages
3,210
Reaction score
162
Location
Getting sunburnt in SoCal
Well I RMA'ed it and got a new Navigo

Appears to be a slightly different model. The supplied s/w is far better, appearance wise, and came with earphones (what use they are Im not sure) but there is no longer a port for an external gps antenna.

I wonder why they took that out
 

gez

VIP Member
VIP Member
Premium Member
Joined
Mar 9, 2005
Messages
5,544
Reaction score
2,989
Location
Saddleworth
Well I RMA'ed it and got a new Navigo

Appears to be a slightly different model. The supplied s/w is far better, appearance wise, and came with earphones (what use they are Im not sure) but there is no longer a port for an external gps antenna.

I wonder why they took that out
the ear phones are for bikers and they removed the external jack cos it should pick up gps easier and quicker than previous models
 

pks00

Inactive User
Joined
Jun 30, 2007
Messages
3,210
Reaction score
162
Location
Getting sunburnt in SoCal
they removed the external jack cos it should pick up gps easier and quicker than previous models

ha!, you would think, this just seems so much slower than my previous model. On the plus point it has Win CE v5 which means I can make use of ActiveSync
 
TEST
Top