• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

installation

Viper

Inactive User
Joined
Mar 16, 2005
Messages
231
Likes
0
#1
just bought a eurovox max V and when i scan, i dont get anything. is ther a guide on how to set it up?
 

ronster

Inactive User
Joined
Jan 29, 2007
Messages
1,092
Likes
31
#2
are u doin a power scan and not just an autoscan?

if so try doin a factory reset to the other symbol rate 6887 or 6952
 
Last edited:

marty

Inactive User
Joined
Aug 13, 2005
Messages
740
Likes
14
#3
Another really silly mistake people make is where they put the aerial feed in.......Top right hand connection is the correct position.
 
Joined
Feb 22, 2007
Messages
604
Likes
3
#4
Another really silly mistake people make is where they put the aerial feed in.......Top right hand connection is the correct position.
wish i'd looked at your post yesterday m8. running round like a headless chicken trying to load up a m8's box. kept putting the feed into the middle of the bob, didn't even see the right one for about 1 1/2 hours.
 

t3zza36

Inactive User
Joined
Jun 16, 2005
Messages
40
Likes
0
#5
hi, with eurovox do u just buy box plug in and go? i hope so because that is about limit of my tech ability.
 

Starman

Premium Member
Premium Member
Joined
Dec 28, 2007
Messages
313
Likes
5
#6
its not hard to set up,we will get you there in a few posts or pm`s.

The Starman
 

ronster

Inactive User
Joined
Jan 29, 2007
Messages
1,092
Likes
31
#8
ok thnx for confidence i may get one now:Clap:
i'd recommend a kryptview if youve got limited "tech ability" m8,once flashed and scanned you never need to scan again as it scans in standby mode so you never lose any channels, also arranges channels identicle to \/*rgin,so no messing about sorting channels and saving cdf files (channel files):banana: