Help with sunrise ev2 fix

smit

Inactive User
Joined
Aug 12, 2007
Messages
38
Reaction score
0
Hi guys i just flashed an ev2 with the sunrise fix( silver eurovox with 2 scarts) but i dont know the reset code. sunrise notes say factory reset then full scan but 0000 doesnt work. Also when i select language then key 1968 the emu part appears but is blank with no option to enable or disable. Thanks in advance guys for any help.
 

smit

Inactive User
Joined
Aug 12, 2007
Messages
38
Reaction score
0
ev2 surise fix update

Now when i tried to re-flash with the sunrise fix dnupman says it is not for my reciever.. help please done this before on newer boxes but this has me stumped
 

smit

Inactive User
Joined
Aug 12, 2007
Messages
38
Reaction score
0
ev2 sunrise fix

Excuse my ignorance guys i got the code after a search. Its 1004 if anuone wants to know
 

smit

Inactive User
Joined
Aug 12, 2007
Messages
38
Reaction score
0
Excuse my ignorance guys i got the code after a search. Its 1004 if anuone wants to know

Favs dont work now any ideas? is it the sunrise update? doesnt it have a favs
 

smit

Inactive User
Joined
Aug 12, 2007
Messages
38
Reaction score
0
Is there any way to get the favourite back after iv flashed the ev2 fix
 

Fergalsworld

VIP Member
VIP Member
Joined
May 5, 2005
Messages
4,414
Reaction score
483
Did you backup your channel data before flashing if so just download it back in
if you didn't you will have to sort them back into the favorites manually using the remote and the favourites manager.
 

smit

Inactive User
Joined
Aug 12, 2007
Messages
38
Reaction score
0
Did you backup your channel data before flashing if so just download it back in
if you didn't you will have to sort them back into the favorites manually using the remote and the favourites manager.

Thanks fergal its a mates box so il tell him to try that. He says when he presses fav nothing happens whereas he used to have all fav1 fav2 etc
 

smit

Inactive User
Joined
Aug 12, 2007
Messages
38
Reaction score
0
hi
after i do a channel scan
is says service unknown??
any idea?

I got the same message but when i went thru all channels i found duplicate channels which were working fine m8
 
TEST
Top