Help, think we've broken our dbox!

rina12

Inactive User
Joined
Aug 5, 2005
Messages
76
Reaction score
0
Hi there,

Can anyone help me please?

My boyfriend tried to put on a new picture instead of the sportster picture that comes on when the box starts up.

He took out the logo.lcd & logo.fb files in order to do this but since doing so the box won't boot up (it does come on with the numbers etc showing it's been debugged but won't actually boot up to be able to view channels as before).

This is something he did before successfully but this time something seems to have gone wrong - can anyone help please??

Thanks
Rina
 
P

Prisoner01

Guest
Why not just reflash it ? Then tell him to leave it alone !
 

rina12

Inactive User
Joined
Aug 5, 2005
Messages
76
Reaction score
0
Thanks for your reply, he has tried to reflash the box but he can't do so using the ftp software that he normally uses because the box isn't actually coming on (even after it initially starts - it reverts to a blank lcd display) - seeming like it's turned itself off again.

Any ideas?
 

KhuramG

VIP Member
VIP Member
Joined
Sep 20, 2003
Messages
1,589
Reaction score
110
rina12 said:
Thanks for your reply, he has tried to reflash the box but he can't do so using the ftp software that he normally uses because the box isn't actually coming on (even after it initially starts - it reverts to a blank lcd display) - seeming like it's turned itself off again.
Any ideas?


Tell him to use "Image Flashing Assistant" Visit h**p://www.dboxservice-hallenberg.de/freedownloads.php and download the English version – it’s clearly labelled.

also refer to Liam's guide for help is required...

http://world-of-digital.com/forums/attachment.php?attachmentid=11646&d=1123426001
 

rina12

Inactive User
Joined
Aug 5, 2005
Messages
76
Reaction score
0
Thanks, he know's how to reflash it but the problem is that the box won't switch on for him to be able to reflash it - it seems to turn itself off & won't come back on (no lcd display & blank screen etc).

Any ideas?
 

KhuramG

VIP Member
VIP Member
Joined
Sep 20, 2003
Messages
1,589
Reaction score
110
rina12 said:
Thanks, he know's how to reflash it but the problem is that the box won't switch on for him to be able to reflash it - it seems to turn itself off & won't come back on (no lcd display & blank screen etc).
Any ideas?

Has he tried "Image Flashing Assistant"??? is he using the "null modem cable"?? If you use a null modem cable then you will see lots of writing flooding across the screen – this is a good indication that the program is working properly.
 

rina12

Inactive User
Joined
Aug 5, 2005
Messages
76
Reaction score
0
Thanks for your posts, my boyfriend did as suggested & reflashed the box using image flashing assistant & it worked! hoorahh!

Thanks again
 

KhuramG

VIP Member
VIP Member
Joined
Sep 20, 2003
Messages
1,589
Reaction score
110
Good :) Glad you got it working! Enjoy!! Did you bf get something in return for fixing th dbox for you? :)
 
TEST
Top