hangs at betaresearch

axel1f

Inactive User
Joined
Sep 23, 2005
Messages
68
Reaction score
0
hi all i have a sagem 2x trying to flash the box with ifa but fails to flash.on the lcd it just hangs at betaresearch.does anyone know how to get rid of this hang
 

axel1f

Inactive User
Joined
Sep 23, 2005
Messages
68
Reaction score
0
hi gav
it was ment to be in debug state
 

gav12345

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 11, 2005
Messages
5,309
Reaction score
114
Location
Italy
what happend when you first got it turned it on did it look normal

read the tut that will tell you m8

if it has BETANOVA software on it then its not debugged m8
 

axel1f

Inactive User
Joined
Sep 23, 2005
Messages
68
Reaction score
0
hi gav

plugged it back 2day now just hanging at loading kernal

when first booted up it looked ok but cant say forsure.when first flashed it i used ur 12.11.05 image then hanged up
 

gav12345

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 11, 2005
Messages
5,309
Reaction score
114
Location
Italy
axel1f said:
hi gav

plugged it back 2day now just hanging at loading kernal

when first booted up it looked ok but cant say forsure.when first flashed it i used ur 12.11.05 image then hanged up

have you double checked how many chips could be 1x as that image is 2x and loading kernal message could be that

best thing is to try the 1x image and see if that does it
 

axel1f

Inactive User
Joined
Sep 23, 2005
Messages
68
Reaction score
0
hi gav
its went back to hang at betaresearch witch is the first they that comes on the display

b4 i got the hang at loading kernal i got the debug screen
 
TEST
Top