Getting Blank screen on subscribed channels but FTA channels are working?

M

martinmacca

Guest
Hi, i've tried 2 Rom11 AU image files, opened them up in nagraedit, put my BK & IRD in and wrote them to my MOSC. Put the card in my box and rebooted but once its booted all i get are the FTA channels - all the others are blank. I've tried putting my IRD in backwards but that came up with unsubscribed channel. I know the BK & IRD are right as i used them on a funcard without any probs and im in a pure ntl area.
I've tried benny59's NTL bo1 rom 11 image
& AU ROM11 (SUPER) By TheGame1UK > when putting my details in this i noticed that the public keys were just zero's
When i've written the card im putting it into the box and rebooting - is this right ?
Any ideas ?
 
M

martinmacca

Guest
If you mean the IRD & BK then yes, ive tried the IRD both ways 12345678 & 87654321 & put the BK in as 1234566789..
 

fatblerk

Inactive User
Joined
Mar 29, 2005
Messages
1,429
Reaction score
2
martinmacca said:
If you mean the IRD & BK then yes, ive tried the IRD both ways 12345678 & 87654321 & put the BK in as 1234566789..

If you've put the IRD in like that it won't work m8

IRD> 12 F3 F2 F1 = F1 F2 F3 12 backwards ....
 
M

martinmacca

Guest
fatblerk said:
If you've put the IRD in like that it won't work m8

IRD> 12 F3 F2 F1 = F1 F2 F3 12 backwards ....
That must be where im going wrong, so my IRD 8A DC 42 43 has to be input 43 42 DC 8A then. Cheers i'l give that a try
 

fatblerk

Inactive User
Joined
Mar 29, 2005
Messages
1,429
Reaction score
2
martinmacca said:
Thanks fatblerk - all sorted now : santahat

Nice one m8 .......
 
TEST
Top