• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Garmin Streetpilot C310

gez

VIP Member
VIP Member
Premium Member
Joined
Mar 9, 2005
Messages
4,688
Likes
141
#2
i have the i3 version ,it does what it says on the cover.that looks value for money seems a bit more updated than i3. go for it at that price you cant go far wrong
 

notanotherone

VIP Member
VIP Member
Joined
Oct 4, 2005
Messages
2,388
Likes
16
#3
i have the i3 version ,it does what it says on the cover.that looks value for money seems a bit more updated than i3. go for it at that price you cant go far wrong
i have the same one as gez once the updates are on its well worth the money i think its more than paid for itself now even has speed camera sites and mobile sites on it saved me a few times
 

gez

VIP Member
VIP Member
Premium Member
Joined
Mar 9, 2005
Messages
4,688
Likes
141
#4
i have the same one as gez once the updates are on its well worth the money i think its more than paid for itself now even has speed camera sites and mobile sites on it saved me a few times
bit difficult to get the speedcam updates just lately. i also have low bridges disc that works fine.


http://www.maft.co.uk/garmin/ was posted by someone else awhile ago,its a good site.
 

T4i

DW Member +
Joined
Feb 28, 2006
Messages
1,291
Likes
7
#5

notanotherone

VIP Member
VIP Member
Joined
Oct 4, 2005
Messages
2,388
Likes
16
#7

T4i

DW Member +
Joined
Feb 28, 2006
Messages
1,291
Likes
7
#8
me to i just did it the same as Gez ......T4i ?was wondering i noticed that poiEdit has others so i take it you can convert allmost anything to anything and they will work is this so ?
Not tried it mysen, but I would say so.
 

zonka

Inactive User
Joined
Feb 28, 2006
Messages
8
Likes
0
#9
tom tom to garmin

i have the i3 version just put used poiEdit to convert tom tom files to garmin but all the speeds are wrong in a 30mph it says do 19mph in a 40 it says do 25 any help please
 

gez

VIP Member
VIP Member
Premium Member
Joined
Mar 9, 2005
Messages
4,688
Likes
141
#14
yep had a good time mate . it does give the wrong speed as you said so i will have to compensate for now.
 

notanotherone

VIP Member
VIP Member
Joined
Oct 4, 2005
Messages
2,388
Likes
16
#15
not on them all they dont gez just come back and some of mine are still ok others aint in one case it read a 30 mph which was right in another it read 19 in a 30 lol
 

gez

VIP Member
VIP Member
Premium Member
Joined
Mar 9, 2005
Messages
4,688
Likes
141
#16
well i have used mine tonite from manchester to cardiff an back and it seems to be ok now , maybe its cos i loaded the may pois that joe posted before i went
 

notanotherone

VIP Member
VIP Member
Joined
Oct 4, 2005
Messages
2,388
Likes
16
#17
am gonnna try that as well i just bought a new car and was out playing as you do lol and it still shows some saying your coming into a 19mph speed zone lol so will have to do something lol