fun or mosc???

razuraw

Inactive User
Joined
Apr 22, 2006
Messages
33
Reaction score
0
hi i have a v+ box that i want to hack anyway whats best way to do it should i try doing mosc or should i do a fun card. is doing mosc easier then a fun card and will it auto update?
when use the unlooper to get the bk from original card will the unlooper give me the bk or will i still need to buy Phoenix programmer if I'm doing a funcard.
 

slimshady

Inactive User
Joined
Apr 14, 2008
Messages
808
Reaction score
23
mosc are the better option than a funcard and if you want to use a funny then you will need a phoenix progger and thirdly once the card has been glitched you 2will need to read it with nagra to get the relevent keys
 

razuraw

Inactive User
Joined
Apr 22, 2006
Messages
33
Reaction score
0
what about the recoding stuff will that work with the funcard or do i have do something extra to make that work?. if i unlock my card then will my Apollo funcard programmer read the card or will i have to buy another programmer.
 

Starfish

Inactive User
Joined
Dec 18, 2006
Messages
199
Reaction score
1
Yes funcard in and it will still record
you ned a glitcher to unlock card then read it using your programmer in nagra
take the keys then write new image to your card adding your keys
its that simple if the box is from your area and you know the pin
also i would add a noise blocker or you will have to cut talkback
 

wytherman

Inactive User
Joined
Feb 13, 2007
Messages
164
Reaction score
0
Location
West Yorkshire
hi guys, slightly off topic but relevant i think,
If i have a subbed box, is the card in said box locked? if i read the card with a infinity programmer, will the BK and IRD that I extract from the card be the right one?

I have no idea what "glitching" is or how to unlock a card, but in the near future i do intend to cancel this subscription and "mod" the box.

Cheers in advance for your help.
 

maca

DW Regular
Joined
Mar 16, 2006
Messages
2,756
Reaction score
88
Location
chadderton
hi guys, slightly off topic but relevant i think,
If i have a subbed box, is the card in said box locked? if i read the card with a infinity programmer, will the BK and IRD that I extract from the card be the right one?

I have no idea what "glitching" is or how to unlock a card, but in the near future i do intend to cancel this subscription and "mod" the box.

Cheers in advance for your help.

while you are paying for subs for that stb don't mess with the card even trying to read it will mark it as you are trying to login to a locked card and they will no
 

Starfish

Inactive User
Joined
Dec 18, 2006
Messages
199
Reaction score
1
True dont muck about with subbed gear
but to put you in right direction checkout posts on Powersyncs and T911 unloopers they unlock cards to get info needed
Tmc does them
 

wytherman

Inactive User
Joined
Feb 13, 2007
Messages
164
Reaction score
0
Location
West Yorkshire
while you are paying for subs for that stb don't mess with the card even trying to read it will mark it as you are trying to login to a locked card and they will no


thanks for the heads up.

So, how do we get the info off the card then before box is turned off and they send false info to the card?

apologies for my ignorance.
 

dave_c

VIP Member
VIP Member
Joined
Aug 18, 2005
Messages
2,528
Reaction score
143
Location
northamptonshire
before the sub is cancelled either take the card out off the box , or take the box offstream
 

wytherman

Inactive User
Joined
Feb 13, 2007
Messages
164
Reaction score
0
Location
West Yorkshire
before the sub is cancelled either take the card out off the box , or take the box offstream

Yeah, but how do i get the correct BK and IRD off the card?

Does it HAVE to be glitched? (what is glitching?)

Or does extracting the info from the card using an infinity usb programmer yield the correct BK and IRD from the exteep file?
 

dave_c

VIP Member
VIP Member
Joined
Aug 18, 2005
Messages
2,528
Reaction score
143
Location
northamptonshire
to get the info from the card it neds to be glitched /unlooped , using a t911 , nexus , cyclone , sidewinder etc , then after the card is opened it can then be read via ur programmer using nagra edit
 

wytherman

Inactive User
Joined
Feb 13, 2007
Messages
164
Reaction score
0
Location
West Yorkshire
to get the info from the card it neds to be glitched /unlooped , using a t911 , nexus , cyclone , sidewinder etc , then after the card is opened it can then be read via ur programmer using nagra edit


OK, i take it everything you listed there is hardware and not software? and needs to be bought?
 

charlie senator

VIP Member
VIP Member
Joined
Nov 25, 2005
Messages
6,252
Reaction score
505
Location
northants
Nagra edit is software mate . If you buy an unlooper all the software you need is available on here free of charge lol
 

wytherman

Inactive User
Joined
Feb 13, 2007
Messages
164
Reaction score
0
Location
West Yorkshire
Nagra edit is software mate . If you buy an unlooper all the software you need is available on here free of charge lol


i know that, you missing the point, i was trying to find out if i could get the details froma card using software only with a infinty programmer, but it seems i need to buy an unlooper or glitcher :)

That was what i was trying to find out, no need to take the proverbial, i aint stupid :proud:
 

charlie senator

VIP Member
VIP Member
Joined
Nov 25, 2005
Messages
6,252
Reaction score
505
Location
northants
I'm trying to help you mate not take the p*ss but you said in you' re previous post " I take it that all the stuff you listed is hardware " which its not .If you don't want my help just say so and i'll but out
 

wytherman

Inactive User
Joined
Feb 13, 2007
Messages
164
Reaction score
0
Location
West Yorkshire
I'm trying to help you mate not take the p*ss but you said in you' re previous post " I take it that all the stuff you listed is hardware " which its not .If you don't want my help just say so and i'll but out


it was the "lol" at end of your last post that seemed like you was taking the p*ss, my apologies.
 

charlie senator

VIP Member
VIP Member
Joined
Nov 25, 2005
Messages
6,252
Reaction score
505
Location
northants
The lol was refering to the fact that we don't have to pay for anything thanks to this great site mate but i understand why you took it the way you did. Anyway unfortunately you will probably have to buy a t911 unlooper as you wont be able to get into the card just using software
 
TEST
Top