fully working tomtom map keygen and instructions

waynemcfc

Inactive User
Joined
Jan 28, 2006
Messages
821
Reaction score
13
Location
hackerville b*tch
fully working tomtom map keygen and instructions.
 
Last edited:

cov

Inactive User
Joined
May 9, 2006
Messages
225
Reaction score
5
is this for the v6.xx maps or the 7.xx maps?

The v7.xx maps req the tt to be patched aswell as tt home
tried it and the map worked, but not happy with it and revertedd to a legit copy
 

trickdick

Inactive User
Joined
May 17, 2007
Messages
42
Reaction score
0
Location
liverpool
is this for the v7, i have western europe but the nfo is in dutch. will this work?
 

davidh

<font color="RED">Administrator</font>
VIP Member
Joined
Aug 9, 2001
Messages
14,954
Reaction score
121
Location
LIVERPOOL
is this for the v7, i have western europe but the nfo is in dutch. will this work?
In this example, we will assume that the map of Western and Central Europe.
This folder in the files we complete meta.txt and tt7_keygen.exe. So not
All loose files from the copy landenkaart here, but the entire folder.

You then have the following:

C: \ maps \ meta.txt
C: \ maps \ tt7_keygen.exe
C: \ maps \ western_and_central_europe \

Make sure you are in the correct directory is, in this example c: \ maps \>

Type "tt7_keygen.exe western_and_central_europe ABCDE12345 '(the last is the device MUST in capital letters!).

There is now an activated. DCT file, make sure that you no space in the
Middle of the device type.

Copy the file 'ttsystem' of the TomTom to c: \ maps \ patcher \

Go to c: \ maps \ patcher \ and enter now 'RunMe.bat', after a few seconds you 'ttsystem' and 'ttsystem.old'.
Copy ttsystem 'return to TomTom, to the same location where the file was already in overwrite it.

Copy now landenkaart (where the. DCT file has been changed) to the memory of TomTom.

Now the new v7 .** landenkaart visible and active.

Have fun!

landenkaart means map card the sd card
 

davidh

<font color="RED">Administrator</font>
VIP Member
Joined
Aug 9, 2001
Messages
14,954
Reaction score
121
Location
LIVERPOOL
In this example, we will assume that the map of Western and Central Europe.
This folder in the files we complete meta.txt and tt7_keygen.exe. So not
All loose files from the copy landenkaart here, but the entire folder.

You then have the following:

C: \ maps \ meta.txt
C: \ maps \ tt7_keygen.exe
C: \ maps \ western_and_central_europe \

Make sure you are in the correct directory is, in this example c: \ maps \>

Type "tt7_keygen.exe western_and_central_europe ABCDE12345 '(the last is the device MUST in capital letters!).

There is now an activated. DCT file, make sure that you no space in the
Middle of the device type.

Copy the file 'ttsystem' of the TomTom to c: \ maps \ patcher \

Go to c: \ maps \ patcher \ and enter now 'RunMe.bat', after a few seconds you 'ttsystem' and 'ttsystem.old'.
Copy ttsystem 'return to TomTom, to the same location where the file was already in overwrite it.

Copy now landenkaart (where the. DCT file has been changed) to the memory of TomTom.

Now the new v7 .** landenkaart visible and active.

Have fun!

landenkaart means map card the sd card
obtw the above file is for tomtom6
 

cov

Inactive User
Joined
May 9, 2006
Messages
225
Reaction score
5
dont want to be troublesome, but that is for the ver7.xx maps.

with version 6.xx maps you use the keygen to crack the midi file and you dont need to patch the device
 

davidh

<font color="RED">Administrator</font>
VIP Member
Joined
Aug 9, 2001
Messages
14,954
Reaction score
121
Location
LIVERPOOL
dont want to be troublesome, but that is for the ver7.xx maps.

with version 6.xx maps you use the keygen to crack the midi file and you dont need to patch the device
i mentr the keygen at the top
not my post
 

shooter

Inactive User
Joined
Aug 17, 2008
Messages
13
Reaction score
0
Hi
My key comes up with spaces in it, how do I input it in the tom tom?
 

feildo

Inactive User
Joined
Jun 25, 2010
Messages
1
Reaction score
0
Hi, Im just wondering if i can load multi maps on my Tomtom,

I have downloaded different map version and metas along with the software to install it, but when i try to add the map by itself i get the message that it cant be used on this device.

When i have adjusted the ttsystem file, the tomtom uint does nothing but boot up repeatedly.

Im going to Austalia in 3 weeks and it would be good to not have pay for the maps.


My unit its TOMTOM XL, Navcore 9.026 4834 With New Zealand maps V840.2562

Any help would be appreciated..

Thanks Matt.
 

ic04969

Inactive User
Joined
Mar 9, 2014
Messages
2
Reaction score
0
I am hoping this works on my Erisin radio in car. fastactivate.exe will not run from it, and TOMTOM is running fine on my computer emulator without activation error.

if anyone has any ideas to activate something that can't connect to the internet or via ActiveSync, I am all ears.

Thanks.
 

ebonics

Inactive User
Joined
Jan 20, 2015
Messages
7
Reaction score
0
looking forward to this - i just downloaded a map for tom tom and cant bloody get it to work, hopefully this solves the issue.
 

IronFighter

Inactive User
Joined
Mar 29, 2017
Messages
1
Reaction score
0
No link there, possibly because old thread? will you update it please?
 
TEST
Top