Front Row Channels

embalmer

Inactive User
Joined
Mar 30, 2005
Messages
30
Likes
0
#1
:STIG: :
Has anyone else lost their front row channels today?
Tried service scan but no front rows plus since scanning some other channels are now missing.
I am using the latest sportster image
 

k-net2020

Inactive User
Joined
Mar 18, 2005
Messages
580
Likes
2
#4
Wigan TW have just rolled out Teleport would that have anything to do with this? On a cable box you would lose FR
 

gav12345

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 11, 2005
Messages
5,309
Likes
42
#5
yep thats it m8 if you have teleport just kiss goodbye the front rows m8

mine went in jan this year so be happy 11 months more than me

guess you will have to start renting the dvds now lol


cheers
 

zaphoddigital

Inactive User
Joined
Oct 3, 2005
Messages
24
Likes
0
#6
Makes me glad I am in a shitty ex-cw area which will probably never have broadband, redbuttons, interactive or VOD.
 
Joined
Oct 3, 2005
Messages
840
Likes
3
#8
beckam7 said:
Hi all, is it just front row u loose or do u loose porn and prem plus when your area rolls.

: tosser : lol.... don't worry mate just front row for now.

de_deej
 

gav12345

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 11, 2005
Messages
5,309
Likes
42
#9
dvd rental from now on m8


cheers
 
TEST
Top