Free m3u List

leemoo

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 3, 2009
Messages
1,686
Reaction score
405
When I added an m3u file to Kodi I had to change the skin back to the default and then go into TV where I could access the channels.

As for Enigma2 have you tried using something like echannelizer and import the m3u.
Plenty of YouTube vids showing how to do this if your unsure.
 

Ferret

Administrator
Staff member
Administrator
Joined
Apr 13, 2007
Messages
12,846
Reaction score
6,849
Location
Yorkshire Born & Bred Leeds !
I dont know the specifics but under enigma 2 i belive its the gstreamer thats not compatible with the link type.

Never really played around with it to see if there is a fix.

Its not a bad list though. Where did you come by that ? Most list like this are short lived and a bit of a trial for payservers.
 

alimac

VIP Member
VIP Member
Joined
Feb 21, 2013
Messages
7,173
Reaction score
5,790
use it on firestick xmtvplayer i think it works with
 

avid

VIP Member
VIP Member
Premium Member
Joined
Dec 4, 2004
Messages
2,367
Reaction score
2,659
Location
Nabootique
Can you not install playlist loader addon in kodi on the enigma2..
 

JonMMM

DW Regular +
Joined
Jan 1, 2006
Messages
1,754
Reaction score
411
I dont know the specifics but under enigma 2 i belive its the gstreamer thats not compatible with the link type.

Never really played around with it to see if there is a fix.

Its not a bad list though. Where did you come by that ? Most list like this are short lived and a bit of a trial for payservers.
Found it yesterday, sorry can't remember where.

I used Echannelizer to import it to Enigma2 and PVR IPTV Simple client for Kodi, They both see the channels but they do not clear
 

Ferret

Administrator
Staff member
Administrator
Joined
Apr 13, 2007
Messages
12,846
Reaction score
6,849
Location
Yorkshire Born & Bred Leeds !
Found it yesterday, sorry can't remember where.

I used Echannelizer to import it to Enigma2 and PVR IPTV Simple client for Kodi, They both see the channels but they do not clear
The exact problem ive had with some list that play fine in vlc.

ill have a play around at some point to see what i can find out, spot of decorating at the moment though so a bit pre occupied.
 

Cressi

DW Regular
Joined
Dec 21, 2011
Messages
776
Reaction score
405
I just came on to post this exact problem i.e works on Vlc on Mac but not on E2 but came across this thread. Hopefully someone throws up some solution.

Cressi
 

friendzi

DW Regular +
Joined
Aug 30, 2010
Messages
820
Reaction score
263
cant get this list workin on my solo2, latest vix 5 image, setup with echannelizer.
 

alimac

VIP Member
VIP Member
Joined
Feb 21, 2013
Messages
7,173
Reaction score
5,790
not dead totally still has channels working some bt sky sports movies etc
 
TEST
Top