flashed kein system 3 times

blockhead

Inactive User
Joined
Oct 1, 2005
Messages
34
Reaction score
2
I originally flashed my box with a 1x image which put it into kein as its a 2x box (sagem).

I have now flashed 3 times with IFA with a null modem attached. It says its finished but when I switch off and on it still says kein system. I have tried 2 different 2x images and got same result each time. The first time I waited 15 minutes before switching off the box even though all the guides say 2. It is definately flashing as the front of the box says it is.

Am I doing something wrong at the end?

Thanks for any help
 

dibbers

Premium Member
Premium Member
Joined
May 18, 2005
Messages
11,797
Reaction score
1,387
Location
Ipswhich
mmmmm....and it says complete or some thing along the lines ?

you sure it's a 2 chip sagem ? they are rare man ?

you looking at the right chips ?
 

blockhead

Inactive User
Joined
Oct 1, 2005
Messages
34
Reaction score
2
I have just taken box apart again and it definately has 2 AMD chips inside. I will goto the pc I use for flashing and copy the text I get from IFA and post it on here.
 

blockhead

Inactive User
Joined
Oct 1, 2005
Messages
34
Reaction score
2
log

ok flashed it again, about 7th time now and this is what it said:

***Adapter Desc: SiS 900 PCI Fast Ethernet Adapter - Packet Scheduler Miniport (via IpHlpApi #0)
***MAC address: 00:07:95:09:4B:F0 Local IP: 192.168.0.2
***BootP server started... Port 67
***TFTP server started... Port 69
BootP> Request from 00:50:9C:39:6F:BC (assuming that this is DBox).
BootP> Created dynamic ARP entry for DBoxIP 192.168.0.202 with MAC 00:50:9C:39:6F:BC
BootP> Answer sent!
TFTP> Started TFTP-Transfer for "D:\ppcboot39881\ppcboot_nullmodem"...
TFTP> Transfer finished, sent 394 blocks
BootP> Created dynamic ARP entry for DBoxIP 192.168.0.202 with MAC 00:50:9C:39:6F:BC
BootP> Answer sent!
TFTP> Non-BootP TFTP-transfer requested "D\tftpboot\logo-lcd"
TFTP> Started TFTP-Transfer for "D:\ppcboot39881\logo-lcd"...
TFTP> Transfer finished, sent 16 blocks
BootP> Created dynamic ARP entry for DBoxIP 192.168.0.202 with MAC 00:50:9C:39:6F:BC
BootP> Answer sent!
TFTP> Non-BootP TFTP-transfer requested "D\tftpboot\logo-fb"
TFTP> Started TFTP-Transfer for "D:\ppcboot39881\logo-fb"...
TFTP> Transfer finished, sent 352 blocks

Is that it or has something gone wrong?
Thanks again for the help
 

mgb

Inactive User
Joined
May 9, 2005
Messages
3,939
Reaction score
29
Location
Bavaria
Thats the network log from bootmanager and not the flash log.
If you get no messages in the IFA window you don't use a real null modem cable.
 

blockhead

Inactive User
Joined
Oct 1, 2005
Messages
34
Reaction score
2
Ok mateys, I took out the null modem cable and tried again and VOILA its worked.

The bloke in the shop assured me the cable was fine and it clearly wasn't.

Thank you all so much for helping me, I'd have went bald by now if you lot hadn't stopped me from pulling out my hair.

Much appreciated.

Blockhead
 
TEST
Top