Other Firestick stuck on amazon logo

Oily

VIP Member
VIP Member
Joined
May 9, 2009
Messages
1,190
Reaction score
372
Location
Manchester
As titled,my Firestick is stuck on the amazon logo after the latest update.Tried a few solutions that I've seen on the t'interweb but nothing works.Anyone have a 100% solution to get it back up and running please?
 

alimac

VIP Member
VIP Member
Joined
Feb 21, 2013
Messages
8,888
Reaction score
9,777
as above i returned a 4k stick with that issue

have you tried recovery with a usb keyboard that works for some issues if not all

follow this

worked for me on occasion mate
 
Last edited:

edds

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 5, 2005
Messages
1,561
Reaction score
168
If it's not one of the latest 4K, non-returnable and you fancy opening the bugger up, then try the hardware mod to root it and install TWRP. The thread does say
Unlock, Root, TWRP, Unbrick

Code:
You don't have permission to view the code content. Log in or register now.
So worth a go (I assume it's a 4K).
 

wilson1980

Premium Member
Premium Member
Joined
Apr 5, 2006
Messages
1,724
Reaction score
128
Location
Yur Daa Sells Avon
Always a problem. It's touch and go with the USB ports on most televisions.

Yeh feel the 4k needs more omph from the telly port but older tellys seem to struggle to power it


It could even be the cable as cheap crap ones can cause the issue aswell.
 

Oily

VIP Member
VIP Member
Joined
May 9, 2009
Messages
1,190
Reaction score
372
Location
Manchester
Alimac had same issue on a 4k stick I am sure, had to return it.
Way past it's warranty unfortunately
as above i returned a 4k stick with that issue

have you tried recovery with a usb keyboard that works for some issues if not all

follow this

worked for me on occasion mate
No but will give it a go
Sounds like not enough power getting to the stick. U plugged into the telly usb by any chance
It was but it's never been an issue before
If it's not one of the latest 4K, non-returnable and you fancy opening the bugger up, then try the hardware mod to root it and install TWRP. The thread does say

Code:
You don't have permission to view the code content. Log in or register now.
So worth a go (I assume it's a 4K).
It's not a 4K so might give this a go
 

edds

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 5, 2005
Messages
1,561
Reaction score
168
Mantis is 4K only, the link I posted is for the 4K one.
Tank is the other one, link below. I haven't bothered with my non-4K one (it's not the original small stick).

Code:
You don't have permission to view the code content. Log in or register now.
 

avid

VIP Member
VIP Member
Premium Member
Joined
Dec 4, 2004
Messages
3,969
Reaction score
8,019
Location
Nabootique
The first thing I would be trying is changing the power source….
 
TEST
Top