EPG Internet Solution...

pt-1

Inactive User
Joined
Aug 11, 2005
Messages
1,504
Reaction score
30
Hi Guys,

back from the dead:BLOBBY:


THIS IS A FRONTROW EPG via Internet Solution !!!


OK,

Master Credit's to SnowHead of the Keywelt Forum

You will need an Image with
MessageBox
and
FlexMenü(Shelexec)

It takes about 3 minutes to get all 50 Pages so maybe a script specialist from the UK can have a look and optimize something....(Wish.....)

Latest Keywelt should have all these

Download attachement and install into the right folders and report back here
 
Last edited:

pt-1

Inactive User
Joined
Aug 11, 2005
Messages
1,504
Reaction score
30
Hi Guys,

back from the dead:BLOBBY:

OK,

Master Credit's to SnowHead of the Keywelt Forum

You will need an Image with
MessageBox
and
FlexMenü(Shelexec)

It takes about 3 minutes to get all 50 Pages so maybe a script specialist from the UK can have a look and optimize something....(Wish.....)

Latest Keywelt should have all these

Download attachement and install into the right folders and report back here

This little plugin basically does this (German Premiere) for UK Front Row

a3jd.png
 

pt-1

Inactive User
Joined
Aug 11, 2005
Messages
1,504
Reaction score
30
@Admin

THX

@all

Update !!
Please test and report back
 
Last edited by a moderator:

gav12345

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 11, 2005
Messages
5,309
Reaction score
114
Location
Italy
pt-1 said:
@Admin

THX

@all

Update !!
Please test and report back


your welcome m8 thought it needed that move m8



cheers
 

pt-1

Inactive User
Joined
Aug 11, 2005
Messages
1,504
Reaction score
30
@liamcrayden

Any explanation where the attachements have gone..?

I have had a positive report from somewhere else
 
S

Speedy2206

Guest
I tried merging the posts as the top 2 are duplicated, only difference being the screenshot. Tried to keep the 2nd post but it seems that the ony thing thats happened is the attachments have disappeared somewhere.

My mistake - can you re-upload them? :)
Liam
 

gav12345

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 11, 2005
Messages
5,309
Reaction score
114
Location
Italy
its ok i had them from earlier so i have posted back hope you dont mind pt-1



cheers
 

pt-1

Inactive User
Joined
Aug 11, 2005
Messages
1,504
Reaction score
30
No Probs guys

2nd Version

Please test and your Box needs Internet access !!
 

pt-1

Inactive User
Joined
Aug 11, 2005
Messages
1,504
Reaction score
30
OK, tested it myself...



Sportster Cryo 1.4b Mod



Download the 1.01 EPG File and install in VAR and give the files 755 via FTP or CHMod

NTLPlugin_1.jpg


NTLPlugin_2.jpg


NTLPlugin_3.jpg


NTLPlugin_4.jpg
 

pt-1

Inactive User
Joined
Aug 11, 2005
Messages
1,504
Reaction score
30
OK...I have no clue if anyone of you even tested it as I got no response yet...

Version 2.0 from snowhead is out

written in C

If you want to use it in other Images make sure you have shellexec and msgbox and check for the right directories within iepg.conf

It takes now only around 30 Seconds for the lookup of the Frontrow channels

Please ur-rar the file and copy into the /var directory



The right directorys are within the Rar file but here they are again:



iepg goes into /var/plugins and it needs 755 file rights

iepg.conf goes into /var/tuxbox/config

iepg.cfg goes into /var/tuxbox/plugins

iepg.so goes into /var/tuxbox/plugins and it needs 755 file rights



How do you change file rights ?



Telnet into you box and cd into the right directory and then chmod 755 filename



or use you FTP Program and most of them have a feature where you can right click and set permissions.
 

Griz

DW Member ++
Joined
Oct 10, 2005
Messages
1,128
Reaction score
6
Hi pt-1 does this epg work on tw m8:Cheers:
 

pt-1

Inactive User
Joined
Aug 11, 2005
Messages
1,504
Reaction score
30
At present this Plugin only checks the NT Hell Page...

If there is something simular on TW it should be possible to do but as 240 Users looked at this spost and no other reply I therefore leave it to you guys to change the script...

I think I have done my fair share and there seems no interest in this script
 

Alien Heads

Inactive User
Joined
Sep 27, 2005
Messages
411
Reaction score
34
pt-1 said:
your Box needs Internet access !!
So this won't work at all unless the d-box is connected to the net?

If that's the case then maybe that's why nobody has bothered with it, because i for one don't have my box connected to the net.
 

Xssacutor

Inactive User
Joined
Nov 25, 2005
Messages
53
Reaction score
0
Running Cryo_Sportster_Pro_1.02_Ultra1.4b_2x, dbox connected via router with that IP entered in the gateway field. I have located the 2 files pt-1 said to check for.

I think my dbox can access the Internet - the ping to some address in Germany says it is connected.

So I added the files pt-1 put up, rebooted and can see the extra menu choice. Neat!

However, I do not get the channel listing as shown in the screenshot after the 30 sec or so wait.

Does this mean I cannot access the Internet? How else can I test to see if I can?
 

Xssacutor

Inactive User
Joined
Nov 25, 2005
Messages
53
Reaction score
0
OK - so I have found a way to test if the dbox can access the Internet, and it can.

So, pt-1, do you know why I cannot see the channel listings?
 

pt-1

Inactive User
Joined
Aug 11, 2005
Messages
1,504
Reaction score
30
What Version are you testing ? 1.01 or 2.0 ?
What Channellisting are you testing ?

I only tested it with Front row

If I find the time I install the 2.0 On my Sat Box tonight..
 

Xssacutor

Inactive User
Joined
Nov 25, 2005
Messages
53
Reaction score
0
pt-1 said:
What Version are you testing ? 1.01 or 2.0 ?
What Channellisting are you testing ?

It was version 2.0. Does version 1.01 work then?
 

pt-1

Inactive User
Joined
Aug 11, 2005
Messages
1,504
Reaction score
30
They should both work but NTL must have decided that they are no longer updating this internet site...
 

{hell}gamer

Inactive User
Joined
Nov 8, 2005
Messages
16
Reaction score
0
Mine just sits there and says " please wait for ...." after a while it just goes back to the menu, so I guess theres no data available at that site.
 
TEST
Top