E4 More4 & Ch4

pinkhelmets

Inactive User
Joined
Aug 10, 2001
Messages
5,187
Reaction score
174
Location
essex colchester-ipswich
I'm not around today so I'll leave this for others to test & report later-

Following the recent testing of Channel 4 free-to-air, More4 and E4 will also be added free-to-air today. Check -
Astra2 28*, Freq. 10729 V ; 22000 5/6

Should be by lunchtime, you will get Channel4, More4, E4, Film4 all on that transponder totally free (and permanent, not tests). :Clap:
 

digidude

Sheep worrier.
VIP Member
Joined
Aug 8, 2001
Messages
24,687
Reaction score
3,516
Location
The edge.
thats excellent, just in time for big brother next month as well :)
 

Just-i

Inactive User
Joined
Mar 15, 2008
Messages
83
Reaction score
2
10729 V 22000 5/6 28.2E Astra/Euro

Channel 4 ,E4, More4 all showing free to air


Yes I can confirmed this too
c4, e4 and more4 are now available FTA

10729 V 22000 5/6 28.2E Astra/Euro

Just-i
 

peter_dlp

Inactive User
Joined
Mar 19, 2005
Messages
34
Reaction score
0
Thanks for the info, all working in the clear. Does anybody know when five plan to go clear?
 

yomeh

Inactive User
Joined
Dec 29, 2006
Messages
836
Reaction score
10
thanks for the info all working fine
 

yomeh

Inactive User
Joined
Dec 29, 2006
Messages
836
Reaction score
10
it might be named 8350 thats what mine was called when i scanned for it a few weeks ago thanks to digidudes post
 

bro

Inactive User
Joined
Mar 16, 2005
Messages
9,448
Reaction score
748
Location
Gods Country
i get e4 no probs but when i go to channell 4 it just says motor turning,did a rescan,still the same
 

pinkhelmets

Inactive User
Joined
Aug 10, 2001
Messages
5,187
Reaction score
174
Location
essex colchester-ipswich
If you scan 10.729 you will find that Channel 4 is still labelled as '8350'. If you are checking 'Channel 4' on 12168V they may still be encrypted ftv.
 

logic_187

DW Regular
Joined
May 7, 2005
Messages
2,145
Reaction score
25
Location
Urban Ghetto
@pinky sorry my fault i was trying to find '8350' it under the bouqets sections, thinking it may have placed it there after the scan......had to go to the actual serivce list.
 
TEST
Top