• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

duplicator

Joined
Mar 4, 2007
Messages
566
Likes
1
#1
has anyone managed to get a game working if copied on a duplicator ive tried so many different kinds of drives and still no luck is it to do with the layer break ?
 

witchy

Banned for good!
Joined
Jul 20, 2005
Messages
18,282
Likes
293
#2
I'd say it was the layerbreak mate, can you not config these duplicators to use the same Layerbreak as the original?
 

Oggy

DW Member ++
Joined
Oct 27, 2007
Messages
2,365
Likes
87
#5
What discs?

What duplicator controller?

Update it to the latest firmware anyway.
 

woodchin

Inactive User
Joined
Oct 7, 2005
Messages
240
Likes
0
#6
I have a ACARD Dupe it burns these perfectly, visit the duplicator manufacturers web site and download the latest firmware for your controller then make sure your drives have the latest too.
Without the latest f/w it wont use the proper layer break as Witchy2k1 said.

Woody
 

Highlander

VIP Member
VIP Member
Joined
Jun 1, 2001
Messages
13,283
Likes
142
#9
i have a 1 to 1 and a 1 to 3, both burn 360's very well, and have correct layer break settings.

well my 1 to 1 i had to tell the manufacturer (edgedupe or edge 10) that i was getting failed burns and i presumed it was on layer break, they asked what i was backing up *coughed loudly* and when i told him that the layer break on pc was 1913760 he was like ahhh, leave it with me, phoned me an hour later and told me to check my email, and presto, new firmware to flash to my controller, and worked ever since. so the controller uses the same break as the master now.

make sure your writers have latest firmwares too, and if they are pioneers they must be above 108's.

i have asus readers in mine, and pioneers 115's as writers
 

marra

VIP Member
VIP Member
Joined
May 2, 2005
Messages
4,623
Likes
80
#11
hey highlander what duplicator do you use
i wouldnt mind knowing either if you dont mind mate how much are you talking for a dupe, never thought of one before but whilst i was reading this i just run into a prob and i could of done with one lol typical.
 

marra

VIP Member
VIP Member
Joined
May 2, 2005
Messages
4,623
Likes
80
#15
thanks again mate sure i checked svp before must of missed it ill get it from there theirs always vouchers about and quidco