• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

[DOWNLOAD] Rat's Bouquet Maker [RBM]

installer

DW Member +
Joined
Aug 9, 2009
Messages
1,303
Likes
4
#21
I just got an E2 and im excited to have a play with it but i'm afriad of bricking it lol
I want to install this but not sure how, and also don't know howto create a backup of my existing image, any tips much appreciated.
 

Abu Baniaz

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 30, 2008
Messages
6,070
Likes
119
#22
I just got an E2 and im excited to have a play with it but i'm afriad of bricking it lol
I want to install this but not sure how, and also don't know howto create a backup of my existing image, any tips much appreciated.
What image are you using?

The usual way is to transfer the ipk to /tmp

On Vix
Blue > Vix > Install local extension > Highlight the desired ipk > green

On PLI
You can do so using the software management plugin
 

installer

DW Member +
Joined
Aug 9, 2009
Messages
1,303
Likes
4
#23
Hi Abu thanks for the reply, its on a vix image, been at it all morning and it's doing my head in.. trying to get oscam working now also.

I'll transfer the file and see how I get on.
cheers.

No /TMP folder in root?
 
Last edited:
Joined
Jul 1, 2015
Messages
8
Likes
0
#24
Hi, thanks for the plugin, I'm using a Nbox with e2 , have installed software , renamed as per Amiko alien, configured for Norfolk , set the scan going , it gets about a third of the way on the progress bar , and then green screen of death .
 

Rat

VIP Member
VIP Member
Joined
Aug 29, 2001
Messages
41,618
Likes
606
#26
should work with the same range of boxes as old plugin mate
 
Joined
Feb 6, 2012
Messages
23
Likes
0
#27
should work with the same range of boxes as old plugin mate
Cheers Rat. I have over 20 boxes to change to the new one so just wanna make sure. Thanks for the new plugin. Gonna have a play with it. Not sure what settings I'll use in Ireland?
 
Joined
Feb 6, 2012
Messages
23
Likes
0
#32
Working perfect on my gigablue and vu zero. I can't get it to install on my dreambox 800. I ftp to tmp but comes up bad magic number? Any ideas? Cheers IMG-20170104-WA0016.jpg
 
Last edited:
Joined
Feb 6, 2012
Messages
23
Likes
0
#36
what image on 800 as should work fine all good here
It's TS image. I have the old plugin on about 20 DM 800 's between friends and family. Was hoping it would have just been a case of showing them how to install the new one.
It's an old image but old plugin was working perfect.
Cheers
 

alimac

VIP Member
VIP Member
Joined
Feb 21, 2013
Messages
6,106
Likes
274
#37
never used that image sorry
try openpli or openatv as should be fine