• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

[DOWNLOAD] Rat's Bouquet Maker [RBM]

Rat

VIP Member
VIP Member
Joined
Aug 29, 2001
Messages
41,659
Likes
665
#1
Downloads: A new file has been added by Rat:

Rats Bouquets Maker (RBM)

v1.0 beta - 19/11/16

Rat @ DigitalWorldz is proud to introduce a brand new version of Rat's Bouquet/Channel Updater, now known as Rats Bouquets Maker (RBM).

RBM features:-

  • Bouquets in same order as Rats Bouquets
  • Select nearest local region
  • Ability to keep any of the regional channels (1-5) in SD for those areas where HD regional channel isn't available
  • Ability to swap S4C HD for Ch4 HD when Wales is selected as area.
  • Setup regular scheduled automatic scans
  • Update configurations file - for any possible additions/removals of channels
  • Check if any new version of plugin is available
  • Ability to hide 'Adult' bouquet section

RBM is based on (and thanks to) existing AutoBouquetsMaker by OE-A team but with removed menu options that are not needed and made improvements to default user options to match the requirements of Rats Bouquets.


How To Install:-
This is still beta so please ensure you make a full image backup first. Install the plugin via usual means.

How To Use:-

  1. Access RatsBouquetsMaker (RBM) from within Service searching menu option of your image (this varies dependent upon image).
  2. Click on "Configure" and here you have various options to choose from including setting a regular scan up.
  3. Click on "Providers" and under "area" select your nearest regional area and click save.
  4. Now just click on Start Scan and it will scan and normally takes about 1min to complete.

Other options:-

  • If you wish to delete any existing bouquets then choose, "Delete Bouquets". This option will remove ALL bouquets.
  • If you wish to ensure you have latest config files (ie in case of new channels, etc) then select "Update config files"
  • If you wish to hide "Adult" bouquet section, this can be done within "Configure" menu.
  • To hide RoI, Wales and Scotland bouquet sections, within "Providers" menu, select "No" for Rats ROI and Other Bouquets. NB: Going back into "Providers" menu will automatically re-enable these bouquets sections.

This is still in beta stages therefore I would be grateful if you could test this and post back on what Box and image (inc version/build date, if known) you tested it on and what you think and also any suggestions of improving it or bugs.

If you are using RBM on the following boxes:-

Mutant HD51/52, Solo 4k, Wetek Play or Amiko Alien

then you will need to replace a file that is unique to the processor in these boxes. Other boxes are fine to work as usual.

HOW TO REPLACE FILE (if you have a Mutant HD51/52, Solo 4k, Wetek Play):
1. FTP to the following folder, "/usr/lib/enigma2/python/Plugins/SystemPlugins/RatsBouquetsMaker/scanner"
2. Rename the file "dvbreader.so" as "dvbreader.mip"
3. In same folder, rename file "dvbreader.arm" as "dvbreader.so"

HOW TO REPLACE FILE (if you have an Amiko Alien):
1. FTP to the following folder, "/usr/lib/enigma2/python/Plugins/SystemPlugins/RatsBouquetsMaker/scanner"
2. Rename the file "dvbreader.so" as "dvbreader.mip"
3. In same folder, rename file "dvbreader.sh4" as "dvbreader.so"

Remember if you don't have any of these boxes then you don't need to do anything.



>>> CLICK HERE TO DOWNLOAD Rat's Bouquet Maker [RBM] <<<
 

Attachments

Last edited by a moderator:

Rat

VIP Member
VIP Member
Joined
Aug 29, 2001
Messages
41,659
Likes
665
#2
I'm going to stop updating the old plugin, so please be sure to update to this new version asap and please tell others you know use Rat's Bouquets :)
 

Gerryd13

New Member +
Joined
Mar 9, 2013
Messages
97
Likes
0
#3
hi [FONT=&quot] [/FONT]bud, DL the ipk and sent it to my box, used the usual ipk methods but for some reason it wont install...using zgemma h2s wooshbuild....i have your original updater on currently
 

ketmp

Satellite Moderator
Staff member
Moderator
Joined
Sep 16, 2014
Messages
2,402
Likes
94
#4
Can you try it via telnet as that will display any error messages so will provide an idea of what problem is.
 
Joined
Jul 26, 2013
Messages
9
Likes
0
#5
Vu+solo2 vix 4.1.016

Great plugin!!! Good work! Using Scotland West. Installed and scanned without a hitch.

Is there a setting I may have missed that for example moves the ITV2,3,4 HD channels into entertainment to replace its SD counterpart?
Can manual switch without any issues but fancy setting up a daily auto update.

Ability to switch off adult, Irish and others is good. Cleans it up.


Will be instructing my friends to install this tomorrow. :D

edit: Also, when installing a cache error message appeared but as stated above, installed without an issue.
 
Last edited:
Joined
Jul 26, 2013
Messages
9
Likes
0
#6
hi bud, DL the ipk and sent it to my box, used the usual ipk methods but for some reason it wont install...using zgemma h2s wooshbuild....i have your original updater on currently
I thought the same until I read Rats post again. I thought it installed into plugin selection menu.


  1. Access RatsBouquetsMaker (RBM) from within Service searching menu option of your image (this varies dependent upon image).
 

Rat

VIP Member
VIP Member
Joined
Aug 29, 2001
Messages
41,659
Likes
665
#7
Anyone having any problems ? Or is it all working fine :)
 
Joined
May 7, 2012
Messages
8
Likes
0
#9
I have tried to install with DCCE2 to tmp folder then plugins+software management install local extension. unfortunately the plugin does not appear on the Menu.?
Any idea pls thanks
Ps: DM800se with OPENPLI
 

Rat

VIP Member
VIP Member
Joined
Aug 29, 2001
Messages
41,659
Likes
665
#10
you looking in plugin menu ? its in tuner menu

if not there then ipk to tmp then install via telnet
opkg install --force-overwrite /tmp/*.ipk
 

Cressi

Premium Member
Premium Member
Joined
Dec 21, 2011
Messages
765
Likes
27
#13
Xtrend Et9000 here running latest Vix.

All running sweet. Didn't work first time but I deleted my current BowKs and scanned again and 90 secs later all up and running.

Nice work Rat.
 
Joined
Aug 23, 2013
Messages
1
Likes
0
#15
Hi I have one issue with it...

I've set

Northern Ireland Custom - yes

Rats other - Yes

and ROI - yes

I then go to Provider order and move sat_282_sky_irl up to the top of the list and run a scan but the Irish bouquet end near the bottom Below International and above Scottish variations.

I'm on zgemma h.s and latest openvix.

Very good otherwise
 
Joined
Jun 27, 2015
Messages
3
Likes
0
#16
Great job on the plugin, any chance of including bbc regional variations within bouquets as i have added myself but the update removes every time it automatically updates. Hope this makes sense.
 
Joined
Jun 27, 2015
Messages
3
Likes
0
#18
I have chose my specific region but still it only shows regions for itv within entertainment and bbc one hd which is not regional is there a setting within configuration to show the bbc regional variations which are in sd?
 

Rat

VIP Member
VIP Member
Joined
Aug 29, 2001
Messages
41,659
Likes
665
#19
Configure
Keep bbc as sd
:)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk