• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

[DOWNLOAD] Panasonic PBX Unified Maintenance Console UPCMCv7.8.1.1_R17

appleslice

Premium Member
Premium Member
Joined
Nov 11, 2017
Messages
2
Likes
1
I feel like I am in the same boat, looking for the US version of this maintenance console. I have found multiple versions of the Panasonic UMC on the internet, I also payed for premium just to try this one, none of them have worked for me. I am trying to work on a KX TDA 100:

Panasonic KX TDA 100.JPG

I was able to extract the password off of the SD Card, but I am stuck on the UMC setup. On each of the installers I am presented with this requirement, the suffix code:
PBX UMC Suffix Code.png

Obviously my PBX does not have a suffix code, and it will not let you choose "None", so I've just been selecting E/UK. Should I be picking something different? I am constantly receiving this error code while connecting through USB, the drivers are installed:
PBX UMC Error Code.png

What am I doing wrong or missing? Thank you for your help.
 
Joined
Nov 4, 2017
Messages
12
Likes
6
I feel like I am in the same boat, looking for the US version of this maintenance console. I have found multiple versions of the Panasonic UMC on the internet, I also payed for premium just to try this one, none of them have worked for me. I am trying to work on a KX TDA 100:

View attachment 120777

I was able to extract the password off of the SD Card, but I am stuck on the UMC setup. On each of the installers I am presented with this requirement, the suffix code:
View attachment 120776

Obviously my PBX does not have a suffix code, and it will not let you choose "None", so I've just been selecting E/UK. Should I be picking something different? I am constantly receiving this error code while connecting through USB, the drivers are installed:
View attachment 120778

What am I doing wrong or missing? Thank you for your help.

Yup, the US version has no suffix code. Ill PM you with what to do as the admins will be quick to censor the answer here....instead of leaving it for the world to read.....like how forums are supposed to work.
 

franklinian

Premium Member
Premium Member
Joined
Nov 20, 2017
Messages
1
Likes
0
elpaso3d, I also need the US software for the KX-TDA200. Can you help me out?

Taking over old system after former installer left. Any tips you can give me would also be helpful. Thank you.
 
Joined
Nov 4, 2017
Messages
12
Likes
6
elpaso3d, I also need the US software for the KX-TDA200. Can you help me out?

Taking over old system after former installer left. Any tips you can give me would also be helpful. Thank you.
Hello Franklinian! Ill PM you with the download link. The Admins will delete the post with the link if i post it here. Go figure.
 

chookey

VIP Member
VIP Member
Premium Member
Joined
Oct 6, 2005
Messages
3,395
Likes
296
PM Ill send you a link. The Admins here will not help you
The "Admins" here prefer to delete posts instead of helping people.
Ill PM you with what to do as the admins will be quick to censor the answer here....instead of leaving it for the world to read.....like how forums are supposed to work.
Hello Franklinian! Ill PM you with the download link. The Admins will delete the post with the link if i post it here. Go figure.
Everyones fault except yours @elpaso3d.Here are a couple of excerpts from the forum rules, one or more may apply.

3.1 We do not allow links to similar forums. References may be permitted, based on the context of the thread, but this is at the discretion of the forum staff.
12 To prevent dead links, rather than posting links to downloads on other sites, members are asked to upload files to DigitalWorldz. (File limit is 100Mb.)

You have read the rules, haven't you? :oops:
You could easily upload the file to DW and help your fellow countrymen.
 
Joined
Nov 4, 2017
Messages
12
Likes
6
Everyones fault except yours @elpaso3d.Here are a couple of excerpts from the forum rules, one or more may apply.

3.1 We do not allow links to similar forums. References may be permitted, based on the context of the thread, but this is at the discretion of the forum staff.
12 To prevent dead links, rather than posting links to downloads on other sites, members are asked to upload files to DigitalWorldz. (File limit is 100Mb.)

You have read the rules, haven't you? :oops:
You could easily upload the file to DW and help your fellow countrymen.

PM me if you need help. F*ck those rules. Some people can not get 5 useful posts nor have the TIME. Some of these people need help NOW. NOT in 24 hours and not after 5 USEFUL(?) posts. Who gets to even say what useful is? Users are forced to go premium to download immediately. No thanks man. The file EVERYONE is asking for here is bigger than the 100mb limit. Have YOU read the restrictions, *cough* i mean rules? So YEAH, i have been trying to help my fellow countrymen, WITHOUT the help from Admins. This is the FIRST time you have said anything related to the post in question and it has something to do with the rules and not with actually helping. Why do i only see posts from Admins involving the user to wait, or to PM an Admin that is way too busy censoring posts to help or to reprimand someone involving the rules. Go back and read this whole thread and prove me wrong.
 
Last edited:
Joined
Dec 12, 2017
Messages
2
Likes
0
PM me if you need help. F*ck those rules. Some people can not get 5 useful posts nor have the TIME. Some of these people need help NOW. NOT in 24 hours and not after 5 USEFUL(?) posts. Who gets to even say what useful is? Users are forced to go premium to download immediately. No thanks man. The file EVERYONE is asking for here is bigger than the 100mb limit. Have YOU read the restrictions, *cough* i mean rules? So YEAH, i have been trying to help my fellow countrymen, WITHOUT the help from Admins. This is the FIRST time you have said anything related to the post in question and it has something to do with the rules and not with actually helping. Why do i only see posts from Admins involving the user to wait, or to PM an Admin that is way too busy censoring posts to help or to reprimand someone involving the rules. Go back and read this whole thread and prove me wrong.
Just sent a PM. I'm looking for the US version of the Panasonic PBX Unified Maintenance Console. I purchased a TDA50G new, and cannont get the software from the dealer that sold it to me. Whatever happend to supplying the programming software with the product you sell.
 
Joined
Dec 13, 2017
Messages
1
Likes
0
Can anyone help me out? I've been asked to install a phone system in a family business and I'm a little out of my depth. What I've got my hands on a second hand Panasonic TDA30 hybrid IP-PBX. I've managed to get all of the phones working (3 in total) and I've plugged into a phone socket and I can receive calls but I'm having trouble programming the phones. I was reading online that this PBX works with software and that maybe it would be easier to set up with it.

I've literally just made this account so please excuse me if I've broken any rules. Any help would be appreciated. :D
 
Joined
Nov 4, 2017
Messages
12
Likes
6
Can anyone help me out? I've been asked to install a phone system in a family business and I'm a little out of my depth. What I've got my hands on a second hand Panasonic TDA30 hybrid IP-PBX. I've managed to get all of the phones working (3 in total) and I've plugged into a phone socket and I can receive calls but I'm having trouble programming the phones. I was reading online that this PBX works with software and that maybe it would be easier to set up with it.

I've literally just made this account so please excuse me if I've broken any rules. Any help would be appreciated. :D
Im thinking the console will work. Ill PM you with the link.
 
Joined
Nov 4, 2017
Messages
12
Likes
6
Forum Rules Being argumentative / Inappropriate language
Can anyone help me out? I've been asked to install a phone system in a family business and I'm a little out of my depth. What I've got my hands on a second hand Panasonic TDA30 hybrid IP-PBX. I've managed to get all of the phones working (3 in total) and I've plugged into a phone socket and I can receive calls but I'm having trouble programming the phones. I was reading online that this PBX works with software and that maybe it would be easier to set up with it.

I've literally just made this account so please excuse me if I've broken any rules. Any help would be appreciated. :D
Lady Luck was with you my friend! These so called "Admins" will do nothing to help you. I just re-read the thread and it pisses me off how they ("admins") just stand aside with thumbs up their asses when there are so many asking for help. Even to this day. Alas, some have no shame.
 
Joined
Dec 20, 2017
Messages
1
Likes
0
Hi all, I am new here and seeking for help. Like many of you, I was trying to find the U.S. version of Maintenance Console and its driver for KX-TDA50G for a while now. Before purchase this system with all the add-ons (phones, Cell stations, cordless, door phone and user extensions), an outfit sales promised the whole world. Well, you know the drill, nothing comes with it. (should've known)

Anyway, I have read through the thread and noticed that 'elpaso3d' gentleman have helped many of you. So I wondered if 'elpaso3d' or anyone is welling to direct me to where I can download the software and driver, I could really appreciated the help. :D:D

Since the system is brand new, do I need to register the system through a dealer as well? :eek::eek: Thank you all in advance !!
 

shabbaranks

VIP Member
VIP Member
Joined
Jul 14, 2001
Messages
1,382
Likes
50
Can anyone help me out? I've been asked to install a phone system in a family business and I'm a little out of my depth. What I've got my hands on a second hand Panasonic TDA30 hybrid IP-PBX. I've managed to get all of the phones working (3 in total) and I've plugged into a phone socket and I can receive calls but I'm having trouble programming the phones. I was reading online that this PBX works with software and that maybe it would be easier to set up with it.

I've literally just made this account so please excuse me if I've broken any rules. Any help would be appreciated. :D
Freepbx mate will work on a virtual machine, run a sip line to a provider jobs a gooden.