Dm800 with ferrari sim from **** or 2.01 from *****

Status
Not open for further replies.

gersrt

Inactive User
Joined
Feb 15, 2007
Messages
314
Reaction score
5
As the title says, i'm torn between buying buying a dm800 with ferrari from sattronics or 2.01 sim from ukdreamshop.

Sattronics is also cheaper, I know they get bad press but it would seem to be a better deal.

Any advice.

Thanks
Guys
 

andyfuk

Inactive User
Joined
Jan 10, 2007
Messages
1,279
Reaction score
42
Location
East Midlands
As the title says, i'm torn between buying buying a dm800 with ferrari from sattronics or 2.01 sim from ukdreamshop.

Sattronics is also cheaper, I know they get bad press but it would seem to be a better deal.

Any advice.

Thanks
Guys

Ive orderd one from Satronics,it was out of stock and came in a few weeks and would buy again if that helps.

Andy.
 

thecoogster

Inactive User
Joined
Mar 20, 2009
Messages
320
Reaction score
2
Been using Ferrari SIM for the last week, would go for that one although not from there. Ferrari SIM has speeded up my box a lot and i would urge people with SIM 1.0 to upgrade.
 

gersrt

Inactive User
Joined
Feb 15, 2007
Messages
314
Reaction score
5
Can you recomend somewhere that gives the ferrari sim with new boxs. Thanks
 

gsmtech

VIP Member
VIP Member
Joined
May 2, 2007
Messages
3,166
Reaction score
906
Make sure if your getting Ferarri SIM, that it is the NEW version thats fully in box upgradeable. The old ones were not in box upgradeable. The new ones have only been out for about 3 weeks...

I suggest you have a good read of the Satronics thread in the vouchers and codes forum...before you think about ordering from there.

If your not bothered about waiting a few days for postage go direct to the source...i.e: china based sellers..much cheaper than ukdreamshop..
 
Last edited:

chrisnasah

Inactive User
Joined
Jun 28, 2007
Messages
321
Reaction score
4
Make sure if your getting Ferarri SIM, that it is the NEW version thats fully in box upgradeable. The old ones were not in box upgradeable. The new ones have only been out for about 3 weeks...

I suggest you have a good read of the Satronics thread in the vouchers and codes forum...before you think about ordering from there.

If your not bothered about waiting a few days for postage go direct to the source...i.e: china based sellers..much cheaper than ukdreamshop..

can you or anyone recommend any good sellers in china for a dm800?
 

manic01

VIP Member
VIP Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
12,597
Reaction score
5,774
Location
Gone to the pub!
mate, if you have any issues with a box from china most of the times you are fecked.
You have to cover return postage and then hope that they admit they have received it.
Just not worth the hassle.
 

jjp2701

Banned
Joined
Oct 17, 2009
Messages
370
Reaction score
1
Location
manchester
if you want somewhere reliable and good suport if the box goes wrong, then this is the shop to get the dm800 from believe me i have bought loads of stuff from here and never had a problem, highly reccomended


( satfooldeals ) and uk based, maybe not the cheapest around, but the most reliable for delivery and good quality boxes, and good support
 

gsmtech

VIP Member
VIP Member
Joined
May 2, 2007
Messages
3,166
Reaction score
906
can you or anyone recommend any good sellers in china for a dm800?

I havent got a DM800 yet, I do have one on the way from Yaoxcin who I have heard are reputable, I have a DM600 from Yaoxcin which arrived fairly quickly...6 days..and has been fine so far.

The other suppliers that are supposed to be good arer BCT Sheznen. You do have the issue however of having to cover postage to China if there is an issue with the box. You might also find however that UK based supplier doesnt necceasrirly mean better service...yes it;s cheaper to send the box back...but theres lots of reports of UK suppliers being even worse than China Suppliers for support...

Basically the majority of UK suppliers are in effect dropshippers of some sort...they order in bulk from China and add a profit margin (sometimes over 60 quid). The only benefit is if the support is good...and thats a big IF ...
 

irlam

DW Member ++
Joined
May 19, 2005
Messages
842
Reaction score
365
Location
Bolton UK
Make sure if your getting Ferarri SIM, that it is the NEW version thats fully in box upgradeable. The old ones were not in box upgradeable. The new ones have only been out for about 3 weeks...

I suggest you have a good read of the Satronics thread in the vouchers and codes forum...before you think about ordering from there.

If your not bothered about waiting a few days for postage go direct to the source...i.e: china based sellers..much cheaper than ukdreamshop..

Please can u tell me where to get the newer ferrari sim from please?
 
Last edited:

martin.uk

Inactive User
Joined
Dec 3, 2008
Messages
485
Reaction score
7
hi can someone tell me wot a ferrari sim is wots it do and wot boxes its for and should i have one if i got a dm
 

gsmtech

VIP Member
VIP Member
Joined
May 2, 2007
Messages
3,166
Reaction score
906
hi can someone tell me wot a ferrari sim is wots it do and wot boxes its for and should i have one if i got a dm

They are based on a hacked bootloader so should be more future-proof, upgradeable in-box without having to remove the SIM etc..They still need to be used with patched images.

Other that that im not sure what benefit they offer...I have seen these selling for 35 quid...which I think is a rip-off..If you have a working SIM 2.01 keep it...dont think theres any need to upgrade unless you have an old SIM 1.0 etc.. that wont work with new images...
 

thecoogster

Inactive User
Joined
Mar 20, 2009
Messages
320
Reaction score
2
They are based on a hacked bootloader so should be more future-proof, upgradeable in-box without having to remove the SIM etc..They still need to be used with patched images.

Other that that im not sure what benefit they offer...I have seen these selling for 35 quid...which I think is a rip-off..If you have a working SIM 2.01 keep it...dont think theres any need to upgrade unless you have an old SIM 1.0 etc.. that wont work with new images...

Cant speak for people with SIM 2.0/.1 but i would recommend it to anyone who has a SIM1.0, box is much more stable and a LOT faster booting and general performance.

IRLAM - PM SENT
 

sk666

Inactive User
Joined
Nov 19, 2009
Messages
29
Reaction score
0
everybody,

please note, the dm800 ferrari sim model sold by satronics does NOT come with the latest rev L3 tuner. mine came with a problematic rev J. also be aware that the units from satronics do NOT have a fan (not even a heatsink) inside which causes dangerous overheating and many many other problems (buzzing/tzzing sounds, rebooting for no reason, audio loss, signal loss etc etc etc...).

one last thing, satronics refuses to refund me because (this is laughable) he claims i damaged the unit by updating thru the menus. and that i unpacked it when i received it)

so please, before buying from them, look at the posts at https://www.digitalworldz.co.uk/index.php?threads/238334/
 
Last edited by a moderator:

gersrt

Inactive User
Joined
Feb 15, 2007
Messages
314
Reaction score
5
Thanks sk666

Lost my custom, Il get the world out on the other forums and warn as many people as I can.

Cheers

Decided to buy from Tina from Yaxamin or spelled something like that. lol
 

gsmtech

VIP Member
VIP Member
Joined
May 2, 2007
Messages
3,166
Reaction score
906
Thanks sk666

Lost my custom, Il get the world out on the other forums and warn as many people as I can.

Cheers

Decided to buy from Tina from Yaxamin or spelled something like that. lol

I ordered one from Yaoxcin last week..according to tracking it's just been released by UK customs..should be with me tommorow or thursday.

How much did yours cost you from Yaoxcin ?
 

sk666

Inactive User
Joined
Nov 19, 2009
Messages
29
Reaction score
0
@gersrt
your welcome. hope you get it soon.

@gsmtech
i am glad you got one from a trustworthy place. i wish i could buy one from there as well. but i just lost my job and funds are low. so without getting a full refund i am stuck with this s**t.
 
Last edited:

gersrt

Inactive User
Joined
Feb 15, 2007
Messages
314
Reaction score
5
@sk666, sorry u lost your job, im in the same boat lost mine as well, had to convince my girlfriend to let me buy one....lol

@gsmtech , I will be paying 229 dollars tomorrow from Yaoxcin, How much u pay??? Also if you do unfortunately get caught with customs duty, can you post how much,for the rest of us to know.

Cheers
 
Status
Not open for further replies.
TEST
Top