digivox xl channel editor

seanicca

VIP Member
VIP Member
Joined
Dec 6, 2005
Messages
2,250
Reaction score
253
Location
Anywhere
just got one of these boxes, the channels are not named just numbered is there a program to edit /rename channels on my pc? so i dont have to do it manually via remote

cheers
 

manic01

VIP Member
VIP Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
12,597
Reaction score
5,772
Location
Gone to the pub!
rescan or factory reset and rescan. Turn off/on box and the channels will be named
 

taxi112

Inactive User
Joined
Oct 28, 2008
Messages
3
Reaction score
0
Location
toon
just got one of these boxes, the channels are not named just numbered is there a program to edit /rename channels on my pc? so i dont have to do it manually via remote

cheers
press menu then factory setting type in 0000 then ok then installation scan 4 channels make sure u have the write cable provider b4 u scan this might take 3-4 attempts it normally stops at 12% then 26% just keep rescanning until u get 100% then it will automatically store them then go to system info type 1004 u will cas system go down to the 3rd option (key emu)turn it on then just exit out and that should be it sorted / ps if u scan b4 7 u wil not pick up bbc3 and bbc 4 but can find these on the cbbc channel and c beebies channel and the same applys if scan after 7 u will not get cbbc/c beebies but will get bbc3/4
 

Highlander

VIP Member
VIP Member
Joined
Jun 1, 2001
Messages
13,283
Reaction score
514
Location
Manchester
i have just flashed a digivox xl (black) with new software, and turned on emu, and all channels clearing, but like above, i see tv0074, tv 0075 etc....

i tried the above tips to get channel names, but it never worked for me, any ideas or more tips please.
 

faisalpandu

VIP Member
VIP Member
Joined
Jan 8, 2007
Messages
1,334
Reaction score
28
Hello mate

had a similar problem. u need to keep on resetting and rescanning. if it picks up numebered chnnels then stop scan on off, factory reset, and scan again. should do it by the fifth time.
let me knw how you get on.
 

Rodbouy

Banned
Joined
Aug 1, 2007
Messages
2,782
Reaction score
139
Location
Little Ireland
I also had the same problem with the silver box, and like every one else, simply factory reset turn off and on and rescan, this will solve the naming problems, then u fix that and it sticks at 26% ARGH, but do the same it again and it will finally work ands all is well:)
 

Highlander

VIP Member
VIP Member
Joined
Jun 1, 2001
Messages
13,283
Reaction score
514
Location
Manchester
got it done in end, like said, it took a few resets and scans.

but named channels now.

cheers.
 
TEST
Top