DigitalWorldz Dream 800SE v1.1 Image

Abu Baniaz

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 30, 2008
Messages
6,283
Reaction score
2,455
Location
East London
Just bought one for a friend and I need to install mgcamd.

How do I go about doing this as the ipks I've tried don't seem to show it in the list of cams.
I tried installing through tspanel 6.4 and still the same issue.

Many thanks.
 

Abu Baniaz

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 30, 2008
Messages
6,283
Reaction score
2,455
Location
East London
I followed Stellas post and and that worked wonderfully.

It is not simply a matter of transferring the emu to usr/bin/. A few other files need to be modified so that the receiver knows what the default cam is etc.

Many thanks for the referral.
 

Davey_H

Inactive User
Joined
Apr 18, 2010
Messages
330
Reaction score
160
Well I finally got my Sunray800 HD se today, I have just tried to load the image using the tutorial on https://www.digitalworldz.co.uk/index.php?threads/287036/ I get to the screen where it says select nfi file.
I do that I select digitalworldz se 1.1.nfi the next screen says uploading... but it seems nothing is happening.
I then noticed below where it says reboot automatically after flashing, I have a line saying INVALID IMAGE (OR OLD VERSION).

What have I done wrong guys??

Regards

Dave H.
 
Last edited by a moderator:

Rat

VIP Member
VIP Member
Joined
Aug 29, 2001
Messages
41,814
Reaction score
12,449
I think you will have to flash a newer SSL file over first (84b) then flash the image mate
 

Davey_H

Inactive User
Joined
Apr 18, 2010
Messages
330
Reaction score
160
I think you will have to flash a newer SSL file over first (84b) then flash the image mate
Hmm where do I get that matey???? of here or somewhere else off net???
 

Davey_H

Inactive User
Joined
Apr 18, 2010
Messages
330
Reaction score
160
The box I got had this:- oem sunray 800se D6 version bl84,Gemi5.1
quality: version D6, with usb on front pannel and mini flash button on back pannel
400Mhz, color display , allrussian-dm800se-02-01-2011, boot82 ,sim2.10

If that helps!!!
 

wiz569

VIP Member
VIP Member
Joined
Feb 25, 2007
Messages
11,981
Reaction score
6,188
Location
Ireland
You need to flash the ssl84b over first,and allow the box to reboot,then flash the image and then reboot again,

And you flash the ssl the same way you flash an image :)
 

Davey_H

Inactive User
Joined
Apr 18, 2010
Messages
330
Reaction score
160
Cheers guys yep that worked ;)

Hmmm wonder what new posts I will have to create next when I get stuck.

I guess I only need a good multisat english channel list and then a good EPG.
Answers in pm as I know I will get wrong for typing stuff in here thats not in the subject.

Regards

Dave H.
 

jenreban

DW Member +
Joined
Nov 28, 2008
Messages
196
Reaction score
53
can anyone help?
i am trying to download this image but the link goes to a page not found
could someone post a link or update thread
thanks
 

jenreban

DW Member +
Joined
Nov 28, 2008
Messages
196
Reaction score
53
thanks m8
been through all the dream sections and couldn't find it.DOH
 

Rat

VIP Member
VIP Member
Joined
Aug 29, 2001
Messages
41,814
Reaction score
12,449
updated post 1 :)
 

jenreban

DW Member +
Joined
Nov 28, 2008
Messages
196
Reaction score
53
looking for some help and suggestions before i reflash.
running the DW 1.1 image and when i try to manual scan for BBCHD channels with new settings box reboots.
anyone else had this. 800se clone
cheers
 

dac

Joined
Oct 9, 2012
Messages
1
Reaction score
0
Hi,

I am having the same problem as jenreban.
I have the log file but it doesn't make any sense to me.
I have tried auto scan as well as manual scan (setting the modulation to 8PSK and FEC to 2/3).
Any help would be much appreciated.

Kind regards,
dac :)
 
TEST
Top