did the site go down?

jammoboss

Member ++
Joined
Jan 7, 2007
Messages
966
Reaction score
17
HI all

I was having trouble getting onto the forum a few hours ago

i was getting the refresh page you get with ie

Was there a problem or is it just my internet?
 

manutd

Inactive User
Joined
Feb 13, 2007
Messages
198
Reaction score
9
i had the same problem. was getting an error message. but its back up again anyway. but wonder what happened
 

Curious123

VIP Member
VIP Member
Joined
Feb 9, 2007
Messages
1,879
Reaction score
58
You are lucky I have been suffering from a database error for the pas fe hours!
 

harveybham

DW Member ++
Joined
Oct 21, 2005
Messages
1,311
Reaction score
6
lolz yeah site was down there having you lot on lolz was prob maintance or summt or database did go down
 

maarksparky

Inactive User
Joined
Dec 11, 2006
Messages
2,100
Reaction score
15
Location
S C O T L A N D
yeah it was down.. the CC hacked it and took all our details.. see you in Jail.. pmsl..

Southern Comfort and I went way far tonight....
 

harveybham

DW Member ++
Joined
Oct 21, 2005
Messages
1,311
Reaction score
6
just a tip mate have southern comfort n baileys mixed oh yess its nice until u puke :p

yh bck to the point CC found out all ur address quick run nw unplug dbox n modems first n then run lolzz
 

cammo248

Inactive User
Joined
Jun 2, 2005
Messages
12
Reaction score
0
Location
teeside
humm i always seem to loss connection around 12 oclock on a friday, nevermind up and running again: multi :
 

john22

Inactive User
Joined
Feb 15, 2007
Messages
262
Reaction score
0
Location
Manchester
it is good it back up runing i got to get 20 post as i am newbe i hope it do's not go down again i will cry if it do's
 

Mick

Administrator
Staff member
Administrator
Premium Member
Joined
Jan 19, 1999
Messages
32,073
Reaction score
8,829
Sorry guys i was doing some DIY in the home and never got on till around 11 :(, was ment to come on at 5 but had to sort out a cupboard i made

fooking lovely cupboard guys so dont feel so bad

i changed the way the site was serving calls to the database yesterday or thurs cant remember but anyway that was what caused the issue i put it back the way it was

you know if it aint broke dont fix it lol (where have i seen that before lol)

again sorry everyone was my fault

Regards
Mickie D
 
TEST
Top