dbox2

aldo

Member +
Joined
Aug 27, 2001
Messages
462
Reaction score
4
Location
glasgow
sorry m8 4 being a pest do I copy this into commando 12 or is it only for ultra phat cheers
 

steakunkidney

Member ++
Joined
Jan 29, 2006
Messages
506
Reaction score
4
I tried it with commando image but I couldn't get it to work, the version of mgcamd needs to be 1.35 and I don't think commando has that but I could be wrong
 

aldo

Member +
Joined
Aug 27, 2001
Messages
462
Reaction score
4
Location
glasgow
ok thanks I will try ultra phat but same question do I just paste into the image and if so where thanks
 

steakunkidney

Member ++
Joined
Jan 29, 2006
Messages
506
Reaction score
4
Yes you just paste it into the mg_cfg file which is located in the "keys"
 

aldo

Member +
Joined
Aug 27, 2001
Messages
462
Reaction score
4
Location
glasgow
hi when I right click it says open or open with there is no edit its an old lappy running win xp
 

steakunkidney

Member ++
Joined
Jan 29, 2006
Messages
506
Reaction score
4
Ok poem with notepad I'm running Xperia too maybe the FTP software that's difference I'm using FlashFXP
 

aldo

Member +
Joined
Aug 27, 2001
Messages
462
Reaction score
4
Location
glasgow
hi m8 downloaded flash xfp how do u open the file thanx
 

aldo

Member +
Joined
Aug 27, 2001
Messages
462
Reaction score
4
Location
glasgow
hi have edited the file using fxp but when programming the box at the stage send the file ie image to box it fails sayin ip error any ideas will be apprieated thanks
 

aldo

Member +
Joined
Aug 27, 2001
Messages
462
Reaction score
4
Location
glasgow
I think the problem is opening the cam image I cant see any files called keys I don't think fxp is opening the image correctly is there any other software that edits the files
 

aldo

Member +
Joined
Aug 27, 2001
Messages
462
Reaction score
4
Location
glasgow
hi deffo doing something wrong this is the error message coming up Abort
*** ERROR: `serverip' not set
can't find logo
BOOTP broadcast 1

Abort
*** ERROR: `serverip' not set
can't find logo

Options:
1: Console on null
2: Console on ttyS0
3: Console on framebuffer
Select option (1-3), other keys to stop autoboot: 0
=> <INTERRUPT>
=> <INTERRUPT>
=> <INTERRUPT>
=> loadb 120000 115200
## Switch baudrate to 115200 bps and press ENTER ...
## Total Size = 0x00001023 = 4131 Bytes
## Start Addr = 0x00120000
## Switch baudrate to 9600 bps and press ESC ...
 

Fergalsworld

VIP Member
VIP Member
Joined
May 5, 2005
Messages
4,394
Reaction score
462
Are you trying to connect to box to edit the cfg in there or open the cfg file on your lappy
 

wallsy

New Member ++
Joined
Mar 3, 2005
Messages
14
Reaction score
0
Location
Glasgow
so got that loaded, scanning transponders, anything else?

thanks by the way
 
TEST
Top