Channels gone down on Vrigin

rimdogg

Inactive User
Joined
Feb 17, 2010
Messages
30
Reaction score
0
Hi Guys

My channels seem to have gone, I have few channels such as "Challenge", so im able to watch Family Fortunes but nothing else.

Ive checked and im still on version 3.7.
My network ID is good and is still on 41069
I have a pace 1000 virgin box.
Using ATMega card.
with infinity porgammer. Has anyone got a new flash file and can load onto my card,
.
 

tottenhamboys

DW Member ++
Joined
Oct 7, 2009
Messages
845
Reaction score
238
Hi Guys

My channels seem to have gone, I have few channels such as "Challenge", so im able to watch Family Fortunes but nothing else.

Ive checked and im still on version 3.7.
My network ID is good and is still on 41069
I have a pace 1000 virgin box.
Using ATMega card.
with infinity porgammer. Has anyone got a new flash file and can load onto my card,
.

more and likely n3 read up about n3 mate
 

rimdogg

Inactive User
Joined
Feb 17, 2010
Messages
30
Reaction score
0
I am the wembley area.
Ex cw

How can i tell if i my area has gone n3.
When i go to menu, settings, version, it still shows 3.7

Is there anyway to tell
 

oneman

VIP Member
VIP Member
Joined
Aug 23, 2007
Messages
7,504
Reaction score
1,283
Location
Essex
did this happen recently, I thought wembley and harrow had gone to n3 a while back
 

rimdogg

Inactive User
Joined
Feb 17, 2010
Messages
30
Reaction score
0
Yes, only happened today, and i dont have a new card. i dont actually have a original box from virgin. so according to then, i dont have cable.
 

oneman

VIP Member
VIP Member
Joined
Aug 23, 2007
Messages
7,504
Reaction score
1,283
Location
Essex
Yes, only happened today, and i dont have a new card. i dont actually have a original box from virgin. so according to then, i dont have cable.

If you don't have an original box then they won't be sending you are card then
 

rp3X

Inactive User
Joined
Feb 8, 2006
Messages
808
Reaction score
15
yup seems harrow/edgware/mill hill/wembley any areas close by yesterday was final day of viewing....

Already subsribed to Asian pack for £10 which still beats sky pricing which is £50+ for those channels and also L pack with telephone about 20ish quid so paying 32quid per month ;0

Gotta be done/
 

franco78

Inactive User
Joined
Feb 23, 2007
Messages
274
Reaction score
4
Location
London
yup seems harrow/edgware/mill hill/wembley any areas close by yesterday was final day of viewing....

Are you sure about this? My friend's box went down yesterday in Kilburn, but I am surprised there are not more posts about this if it was true for all these areas.
 

DiscoDV

Inactive User
Joined
Mar 22, 2006
Messages
426
Reaction score
7
Are you sure about this? My friend's box went down yesterday in Kilburn, but I am surprised there are not more posts about this if it was true for all these areas.

This is true mate, most people not posting as they knew the end was coming!!!
 

rp3X

Inactive User
Joined
Feb 8, 2006
Messages
808
Reaction score
15
Are you sure about this? My friend's box went down yesterday in Kilburn, but I am surprised there are not more posts about this if it was true for all these areas.

Cant say for sure kilburn but yeah most of my m8s in harrow/edgware/stanmore type areas is all but gone/

Ive had 2 m8s in the past 3 days tell me they found another deal a "box" that connects to the internet and gives u all the channels for £180.

Too which ive loled at alot cos ive known this for months via cs....

Told them if anything thats the price of the box alone, wait till they tell u the monthly charge! 1 m8 still insist its all included in the £180 price tag... so ive loled and told him get me the box name and ill confirm it within seconds ;)
 

chookey

VIP Member
VIP Member
Premium Member
Joined
Oct 6, 2005
Messages
5,128
Reaction score
4,008
Location
nr.Cov.... pure n*l
Cant say for sure kilburn but yeah most of my m8s in harrow/edgware/stanmore type areas is all but gone/

Ive had 2 m8s in the past 3 days tell me they found another deal a "box" that connects to the internet and gives u all the channels for £180.

Too which ive loled at alot cos ive known this for months via cs....

Told them if anything thats the price of the box alone, wait till they tell u the monthly charge! 1 m8 still insist its all included in the £180 price tag... so ive loled and told him get me the box name and ill confirm it within seconds ;)
Your mate is right, thats' the average price for a DM500 with one year sub.
 

rp3X

Inactive User
Joined
Feb 8, 2006
Messages
808
Reaction score
15
Your mate is right, thats' the average price for a DM500 with one year sub.

Serious ?

Hmm must not know the right people then !

I saw some guys charging 20-30 for cs per month and not even whole package...
 

geforcefx

Inactive User
Joined
Nov 13, 2008
Messages
528
Reaction score
0
Location
Nottinghamshire
Cant say for sure kilburn but yeah most of my m8s in harrow/edgware/stanmore type areas is all but gone/

Ive had 2 m8s in the past 3 days tell me they found another deal a "box" that connects to the internet and gives u all the channels for £180.

Too which ive loled at alot cos ive known this for months via cs....

Told them if anything thats the price of the box alone, wait till they tell u the monthly charge! 1 m8 still insist its all included in the £180 price tag... so ive loled and told him get me the box name and ill confirm it within seconds ;)

there is a box doing the rounds for about £150-£180, thats working fine @ the mo (with NO monthly bills,that connects via the internet) ,,,,just remember folks that if u get one of these boxs! it will be connected throu ur modem!!! (risking ur I.P showing up>>>> asking 4 trouble) SO..............as many of u know thers ways to block ur I.P, for those thinking of buying one of these i would read up about hiding ur I.P b4 u buy1 , regards G_force
 
Last edited:

dar1437

Worldz Biggest Oddball
VIP Member
Joined
Dec 10, 2009
Messages
3,346
Reaction score
3,375
Location
Schloss Adler
^^


Also remember that whoever owns the shared card can pull the plug at any given moment and you've wasted all your cash.
 

janobi

Janet to us
VIP Member
Joined
Jan 25, 2006
Messages
9,436
Reaction score
1,447
Location
Work.... Where else?
Ive had 2 m8s in the past 3 days tell me they found another deal a "box" that connects to the internet and gives u all the channels for £180.

Its more than likely N3 that is causing the channels to go off. As for the box deal, there is actually 2 boxes currently being sold that offer this service with a one off charge. And neither are the DM500 ;)
 
TEST
Top