Channel 4 and 5

dazling

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 23, 2007
Messages
1,022
Reaction score
124
i have just relized that i cannot recieve any channel 4 station or any channel 5 on my DM 600 with nabilo installed on 28.8e is this normal or is it me ?
 

witchy

Banned for good!
Joined
Jul 20, 2005
Messages
18,282
Reaction score
332
You need a card for them mate.

They are free but are still encrypted with videoguard for licencing reasons.
 

dazling

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 23, 2007
Messages
1,022
Reaction score
124
You need a card for them mate.

They are free but are still encrypted with videoguard for licencing reasons.

thanks m8 do i just need a freeview card like wot ya get with sky freeview?
 

logic_187

DW Regular
Joined
May 7, 2005
Messages
2,145
Reaction score
25
Location
Urban Ghetto
i think C4 should be fta(unless i got it wrong) but C5 is encrypted. let me check my box and i'll report back

EDIT:
acording to lyngsat C4 is free

h___p//www.lyngsat.com/28east.html
 
Last edited:

bert1

Member +
Joined
Jun 26, 2005
Messages
818
Reaction score
4
Location
on location
No card needed for C4 now- they changed something last week....but all the versions are now on 10714 H
22000 5/6

card still needed for Five, Five US Fiver and their +1s etc
 
TEST
Top