cable & wireless

sniper214

Inactive User
Joined
Jul 29, 2005
Messages
419
Likes
1
#1
I've got an old ditv 1000 cable & wireless box....does anyone know if i can do anything with it as regards to watchin twest??? i'm in bradford.
 

mentholflash01

Inactive User
Joined
Apr 30, 2005
Messages
887
Likes
1
#2
yes mate have you got a card with it try cutting talkback [DLMURL]http://www.world-of-digital.com/vortex/talkback.html[/DLMURL] then power the box with the pwer button depressed when it goes to 0000 press the buttons on the left interactiv ect ect from the bottom to the top then press ok leave the box instream till finished and the box should update to telewset
regards
 
Last edited by a moderator:

benny59

DW Member ++
Joined
Nov 21, 2001
Messages
5,156
Likes
22
#4
a cw 1000 wont update to tw m8, {you will have to flash the atmels if you want this box working in a tw area}
 

intel131

Inactive User
Joined
Oct 8, 2005
Messages
61
Likes
0
#6
A 1000b will rollover to TW but a 1000 wont and even worse, a 1000 wont work on TW even if the box is on cw cr3.2 when VOD kickc in
 

NRL

Inactive User
Joined
Nov 3, 2005
Messages
13
Likes
0
#7
help please

mentholflash01 said:
yes mate have you got a card with it try cutting talkback [DLMURL]http://www.world-of-digital.com/vortex/talkback.html[/DLMURL] then power the box with the pwer button depressed when it goes to 0000 press the buttons on the left interactiv ect ect from the bottom to the top then press ok leave the box instream till finished and the box should update to telewset
regards
Hi please can you or anyone advise me on which cable/comprt do i need to enter MAC add on 120 modem.....Also how can I post my own thread,

Thanks in advanced
 
Last edited by a moderator:

Spectre

Administrator
Staff member
Jnr Admin
Joined
Jun 3, 2001
Messages
39,529
Likes
846
#8
NRL said:
Hi please can you advise me on which cable/comprt do i need to enter MAC add on 120 modem.....Also how can I post my own thread,
Thanks in advanced
Wrong room!

There is a [New Thread] button.
 
T

thommohawk

Guest
#10
wrong subject but what is your avatar doing mate? that size is taking the p1ss.
 
TEST
Top