Big Thank you...

camelgrinder

Inactive User
Joined
Oct 30, 2005
Messages
17
Likes
0
#1
Just wanted to say thanks to everyone on this forum. Through your help my Dbox2 arrived today and 1 hour later i have the latest gavs sprotster on it and scanned and found over 300 channels. Works perfectly.

Cheers everyone...:Cheers:
 
S

Speedy2206

Guest
#2
Classic example for anyone that is struggling.... if you read up on the subject and gather your information BEFORE touching the box then you wont have any problems :)

Well done m8.
 

steve69

Inactive User
Joined
Nov 3, 2005
Messages
61
Likes
0
#3
i have read up alot b4 i got my box and im still having problems and no one wants to help for some reason.
i.e download manager i cant get to open.
 

Devilfish

DW Regular
Joined
Oct 22, 2005
Messages
14,269
Likes
194
#4
I don't remember you posting before this one...and your post count is at 1.

Start a new post and maybe someone will help you!
 

steve69

Inactive User
Joined
Nov 3, 2005
Messages
61
Likes
0
#5
wow that was a quick reply ty.
yeh i know it is my 1st post on here but i have pm'd a couple of people on here asking very nicly if they would help me as i am very stuck with this box but i have had no replys.
i know that looks bad as i havnt posted on here before.
 

gav12345

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 11, 2005
Messages
5,308
Likes
41
#6
wow that was a quick reply ty.
yeh i know it is my 1st post on here but i have pm'd a couple of people on here asking very nicly if they would help me as i am very stuck with this box but i have had no replys.
i know that looks bad as i havnt posted on here before.quote

pm is a no no you should post as if you pm asking for help and no-one knows or have never even heard of you they will not respond well i wont when you have no post yourself i would think your a leecher i am not saying you are a leecher but the fact is make your posts and get to know people a little as thats what we do here m8

and welcome to the forum m8

the tuts are the most important and this one should be tops m8

here http://www.world-of-digital.com/forums/showthread.php?t=62988

but its not nice saying no-one wants to help when this is your first post and there is so many people here at hand to help others

cheers
 

steve69

Inactive User
Joined
Nov 3, 2005
Messages
61
Likes
0
#7
i am really having alot of trouble with this as i have read the dummies guide and got as far as the download manager but i must b worse than a dummie cos thats as far as i got lol.
 

steve69

Inactive User
Joined
Nov 3, 2005
Messages
61
Likes
0
#8
ok i must admit i am sorry for my 1st post and i do appoliguse for it but i am getting really frustrated and i know thats no excuse for my little outburst.
i have read a hell of alot of tuts and i must admit i am not that much of a techie but i am trying my best and just got frustrated.
like i said b4 i do appoligise.
and ty for the link.
and ty for the welcome gav.
 

steve69

Inactive User
Joined
Nov 3, 2005
Messages
61
Likes
0
#10
ok sorry about the keeping on a bit but with the dbox for dummies i have read arround 6 or 7 times but i can only get as far as the download manager as i can download it but not open it,i think its something to do with my comp with the activex but as i know nothing about that either i am at a loss of how to open it.
it reads when i try to open it that the ocx file might not have been registered or that a file is missing,well i dont think theres a file missing at all as there has been a thread on another forum that was having the same sort of trouble as i am but unfortunatly there wasnt a cure for this but did go on to say that it was something to do with the active x.
 

steve69

Inactive User
Joined
Nov 3, 2005
Messages
61
Likes
0
#11
cheers gav,
its a nokia x2 sat box.
i dont think also that i am getting a connection from the pc to the box either. i have put the ip addy in and got the ip addy of the box too but thats about as far as i got to.
 

gav12345

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 11, 2005
Messages
5,308
Likes
41
#12
what do you mean download manager are u talking about ifa?

and what box do u have and how many chips m8
 

steve69

Inactive User
Joined
Nov 3, 2005
Messages
61
Likes
0
#14
its a nokia box with 2 chips. i have a cd with sportser on it and all that if that is any help when i can finnally get it connected to the pc but i can only do that wit hthe cross over cable.
 

gav12345

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 11, 2005
Messages
5,308
Likes
41
#16
what you will need to get going m8

A cat5 CROSS OVER network cable for connecting between the dbox and the pc.
A normal cat5 straight network cable if you already have a LAN (i.e. router or
hub.)
A NULL MODEM cable for connecting between the dbox & the pc. (3-wire null
modem cable will do. 2rx to 3tx, 3tx to 2rx & 5gnd to 5gnd.)
 

gav12345

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 11, 2005
Messages
5,308
Likes
41
#18
Set your network card to 10 / half duplex (this is the recommended setting & the
one I used, but some people have reported that you can use 10 Full duplex or even
auto, the choice is yours.)
Set your windows COM port to: Bits per second = 57600
Data bits = 8
Parity = none
Stop bits = 1
Flow control = none
 

gav12345

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 11, 2005
Messages
5,308
Likes
41
#20
steve cant reply as you have too many messages and it wont let me save

but the best thing is to start a post stating the you have a sky dbox and need channels or something like it as i cant help with the sky versions m8 sorry about that


cheers
 
TEST
Top