Any one else lost all channels TIT2

GTO

Inactive User
Joined
Oct 22, 2004
Messages
459
Likes
1
#1
i have just lost all channels, i am using a titanium 2 card made about 6 months ago. this is Northants area.
 
Joined
Oct 9, 2005
Messages
245
Likes
3
#2
yeah, ive just lost everything except the usual 1-4 and ITV 2 + 3 and bbc news 24.
I'm using the AU fun. im not getting the not subbed meaasge, that comes when I remove my card.
 

crackerchalk

DW Member ++
Joined
Aug 16, 2005
Messages
1,931
Likes
41
#8
Hi all
So it looks bad only mosc ok
just tried to do atmega and au fun no joy
Lucky i got a few
Can any of u reprogram the cards
 

JIMMYQ

DW Regular
Joined
Nov 26, 2004
Messages
7,177
Likes
27
#10
yorkshire been hit too WTF is going on?? DBOX is playing up to alot of channels gone
 

gazzas

DW Member ++
Joined
Mar 5, 2005
Messages
1,208
Likes
7
#11
Look like they are hittin back big time.
Modems now boxs.
Probably been waitin on the fun au to be released then hit em.
 

gazzas

DW Member ++
Joined
Mar 5, 2005
Messages
1,208
Likes
7
#14
yesterday i tried to do 3 4001 boxs with no luck.
Just wouldnt update even though the box said the feed was good.
 

AtmelAce

Inactive User
Joined
Dec 8, 2004
Messages
793
Likes
5
#17
That explains why my Modem went off several times last night.... TIT was ok at 12:30 am .... now it isn't.
 

fibzy

Inactive User
Joined
Jul 14, 2005
Messages
79
Likes
0
#20
cheers jimmyq, guess will sit tight for a bit and see wot happens eh
 
TEST
Top