about to fix my 3rrod

manutd4life

DW Regular
Joined
Dec 28, 2007
Messages
3,865
Reaction score
45
Location
all over the net
is there anything i should no first before i attempt to open/fix the console. i have the artic 5 paste and the removal liquid to get rid off the old paste.
 

dont do it it"ll hurt

VIP Member
VIP Member
Joined
Nov 16, 2006
Messages
8,303
Reaction score
1,118
Location
in a house
some times and only sometimes the 3 towel trick works some say it is only a temp fix but i have a 3rrod that works fine 6 weeks later
only other advise is take your time and clean the old paste off really well so it shines
regards
 

manutd4life

DW Regular
Joined
Dec 28, 2007
Messages
3,865
Reaction score
45
Location
all over the net
some times and only sometimes the 3 towel trick works some say it is only a temp fix but i have a 3rrod that works fine 6 weeks later
only other advise is take your time and clean the old paste off really well so it shines
regards

cheers mate, im gonna miss the towel trick.
 
Last edited:

wozzo

Inactive User
Joined
Dec 30, 2006
Messages
1,777
Reaction score
66
My original V1 360 failed few weeks ago, done the x-clamp fix but to no avail, am quite sure it was the southbridge chip that went goosed on mine.


Ended up buyin an new motherboard with a benQ on ebay for 100euro, Falcon MB with HDMI:)
 

mxwizard

Inactive User
Joined
Nov 28, 2004
Messages
1,541
Reaction score
25
My original V1 360 failed few weeks ago, done the x-clamp fix but to no avail, am quite sure it was the southbridge chip that went goosed on mine.


Ended up buyin an new motherboard with a benQ on ebay for 100euro, Falcon MB with HDMI:)

How did you get around sticking the hdmi falcon mobo in the v1 case? did you chop the case or buy a replacement case with hdmi port hole from fleeBay? Just interested in which way you chose to go mate.
 

wozzo

Inactive User
Joined
Dec 30, 2006
Messages
1,777
Reaction score
66
How did you get around sticking the hdmi falcon mobo in the v1 case? did you chop the case or buy a replacement case with hdmi port hole from fleeBay? Just interested in which way you chose to go mate.


Lol that involved me gettin handy with with a drill, Done the job not too shabby if i say so myself :)
 

mxwizard

Inactive User
Joined
Nov 28, 2004
Messages
1,541
Reaction score
25
fixed and working, yippee.

Quality job :) ....well done mate :proud:

Lol that involved me gettin handy with with a drill, Done the job not too shabby if i say so myself :)

LOL... I have a falcon chipset mobo with hdmi and cant decide which to do. I'll probably end up just leaving it in the cupboard until its needed and I'm forced to make a decision lol
 

manutd4life

DW Regular
Joined
Dec 28, 2007
Messages
3,865
Reaction score
45
Location
all over the net
just need to flash now :FLASHER: always wanted to do that but had no reason too lol. i have a program but am a little lost on it
 

wozzo

Inactive User
Joined
Dec 30, 2006
Messages
1,777
Reaction score
66
Read over Textbooks firmware tutorial a few times and it will be a breeze.
 

showders

Inactive User
Joined
Feb 14, 2006
Messages
552
Reaction score
7
What size bit do I need to remove the heatsink screws??

Thanks
 

slippy999

Inactive User
Joined
Aug 18, 2005
Messages
245
Reaction score
2
torx 10 for the case screws. torx 8 for the black heat sink screws
 

wozzo

Inactive User
Joined
Dec 30, 2006
Messages
1,777
Reaction score
66
lol i use the same for everything with no probs.
 
TEST
Top