• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

5400 manual upload prob

moz78

Inactive User
Joined
Mar 3, 2008
Messages
27
Likes
0
#1
hi all, ive been trying to manually upload keys on my 5400 but it doesnt seem to work. after entering the keys and trying the channels they still come up scrambled. then when i go back to enter the keys again they have dissapeared and the old ones have come back. can anyone help please?
 

sakiblateef

VIP Member
VIP Member
Joined
Dec 14, 2004
Messages
3,169
Likes
35
#4
You need to turn off Digi TV AU in Menu, Installations & Options and then enter the keys manually. If you keep the option enabled it will over right the keys you put in with fake ones.
 

moz78

Inactive User
Joined
Mar 3, 2008
Messages
27
Likes
0
#6
hi, just tried it with the au off and the keys i enter are now staying but the channels are still scrambled. are the old keys supposed to be underneath the new ones when you enter them cause they where already there on my box. any help is much appreciated
 

sakiblateef

VIP Member
VIP Member
Joined
Dec 14, 2004
Messages
3,169
Likes
35
#7
You need to update the keys accordingly ie if its Key 00 thats active then you need to enter the 2 lines of keys in slots 10 & 11 if its Key 01 then it goes below it in slots 20 & 21.

Hope this helps. :)
 

moz78

Inactive User
Joined
Mar 3, 2008
Messages
27
Likes
0
#8
thanks m8, if its key00 thats active should key01 be left blank or doesnt it matter