2000 box locked

bong1

Inactive User
Joined
May 31, 2005
Messages
246
Reaction score
0
hi i have a pace 2000 box that was on cr1 i cut the wire to stop the anti update mod and update the box gave the your smart card is invalid i turned the box off now when i turn it on it just says pace and wont go no further i have tried pulling the red jumper and shorting the battery can anyone help or is it knackerd
 
H

happyjim

Guest
it will be knackered if u touch it any more u need to reprogram the amtels
 

KhuramG

VIP Member
VIP Member
Joined
Sep 20, 2003
Messages
1,589
Reaction score
110
bong1 said:
hi i have a pace 2000 box that was on cr1 i cut the wire to stop the anti update mod and update the box gave the your smart card is invalid i turned the box off now when i turn it on it just says pace and wont go no further i have tried pulling the red jumper and shorting the battery can anyone help or is it knackerd

I would try pulling the red jumper - might do the trick (you'll hvae to set your net id again using libby)
 

bong1

Inactive User
Joined
May 31, 2005
Messages
246
Reaction score
0
thanx but i tried the red jumper and i dont have the equip to do the attys
 

JIMMYQ

DW Regular
Joined
Nov 26, 2004
Messages
7,177
Reaction score
27
Location
DW
try a reflow job it should get rid of the pace
 
TEST
Top