Thread: Skybox F5S Firmware for new EPG


Forum: Skybox F Series Support

HIya can someone please tell me that if I update my firmware to the latest for the new EPG will I then have to reset up all my channels ect? I purchased the box on ebay with a gift

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    DW Jnr Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    38
    DW Cash
    48
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Skybox F5S Firmware for new EPG

    HIya can someone please tell me that if I update my firmware to the latest for the new EPG will I then have to reset up all my channels ect? I purchased the box on ebay with a gift all plug and play so worried I might loose the channels. But the EPG that came on the box is shocking.

    Has anyone upgraded and if so is the new EPG any better?



  2. #2
    DW Senior Member akki007's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    414
    DW Cash
    46
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Skybox F5S Firmware for new EPG

    Quote Originally Posted by trucks79 View Post
    HIya can someone please tell me that if I update my firmware to the latest for the new EPG will I then have to reset up all my channels ect? I purchased the box on ebay with a gift all plug and play so worried I might loose the channels. But the EPG that came on the box is shocking.

    Has anyone upgraded and if so is the new EPG any better?
    It's way way way better! I'm actually using it now. I didn't lose channels or "gift" so you should be ok

  3. #3
    DW Jnr Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    38
    DW Cash
    48
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Skybox F5S Firmware for new EPG

    ahh, fab thanks for your reply, I am a little simple at this so anychance you could guide me through the process?

  4. #4
    DW Newbie
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    5
    DW Cash
    35
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Skybox F5S Firmware for new EPG

    thanks for the information I was worried ....

  5. #5
    DW Newbie
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    6
    DW Cash
    26
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Skybox F5S Firmware for new EPG

    I can second that, the epg is actually useful now.

    Has anyone managed to get the picons loaded onto there box yet?

    Also has anyone managed to get the connect to there own ftp server through the box, i was hoping to allow family to update there boxes with a couple of clicks. But i have had no luck as yet.

  6. #6
    DW Jnr Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    38
    DW Cash
    48
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Skybox F5S Firmware for new EPG

    yep picons work great :-)

  7. #7
    DW Newbie
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    8
    DW Cash
    31
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Skybox F5S Firmware for new EPG

    cheers epg looks better



Similar Threads

  1. Skybox f3 firmware?
    By yusuf94 in forum SKY UK
    Replies: 0
    Last Post: 5th October 2013, 00:57
  2. Skybox F5 Firmware
    By donshaggy in forum Openbox HD Receiver
    Replies: 3
    Last Post: 16th July 2013, 21:52
  3. Skybox f3 lastest firmware
    By mjamil in forum Openbox HD Receiver
    Replies: 13
    Last Post: 29th April 2013, 20:19

User Tag List

Tags for this Thread

View Tag Cloud

Important Keywords:

bet, box, channels, ebay, epg, f5s, firmware, gift, guide, latest, play, skybox, update

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •