Thread: Skybox F3 Ftp Tool


Forum: Skybox F Series Support

Hi I am trying to ftp into the skybox f3 using the STBHD LAN tool. I can do it fine with Openbox but not with a Skybox. Is this supported. I have setup static ip enterted in tool and enterted 0000 as password but wont connect. Any Ideas

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23
  1. #1
    VIP Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,207
    DW Cash
    85
    Post Thanks / Like
    Downloads
    34
    Uploads
    0
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Skybox F3 Ftp Tool

    Hi

    I am trying to ftp into the skybox f3 using the STBHD LAN tool.

    I can do it fine with Openbox but not with a Skybox. Is this supported. I have setup static ip enterted in tool and enterted 0000 as password but wont connect.

    Any Ideas



  2. #2
    DW Senior Member slugworth's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    New England
    Posts
    487
    DW Cash
    234
    Post Thanks / Like
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Skybox F3 Ftp Tool

    those boxes have their own version of the lan tool,which uses a different port than the old version for s10.

    This is the Lan Tool for SKYBOX F3/M3/F4, OPENBOX X3/Q3/X4/Q4 Models
    Attached Files Attached Files
    Last edited by wiz569; 6th October 2012 at 19:18.

  3. #3
    VIP Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,207
    DW Cash
    85
    Post Thanks / Like
    Downloads
    34
    Uploads
    0
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cheers mate. Will try it out

  4. #4
    VIP Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,207
    DW Cash
    85
    Post Thanks / Like
    Downloads
    34
    Uploads
    0
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Skybox F3 Ftp Tool

    Worked perfect mate

    Does anybdoy know how to change the default password to FTP in.

  5. #5
    DW Senior Member slugworth's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    New England
    Posts
    487
    DW Cash
    234
    Post Thanks / Like
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Skybox F3 Ftp Tool

    same password as the receiver,default 0000

  6. #6
    VIP Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,207
    DW Cash
    85
    Post Thanks / Like
    Downloads
    34
    Uploads
    0
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Can this be changed

  7. #7
    DW Senior Member slugworth's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    New England
    Posts
    487
    DW Cash
    234
    Post Thanks / Like
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Skybox F3 Ftp Tool

    change the receiver password,but others in the house might get mad.
    Should be under parental controls.Don't forget the password or you are screwed.

  8. #8
    DW Senior Member slugworth's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    New England
    Posts
    487
    DW Cash
    234
    Post Thanks / Like
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Wink Re: Skybox F3 Ftp Tool

    the old s10 lan manager had a \config folder with a config.ini file.
    When this version came out there was no config.ini file with it so I copied the one from the s10 folder.
    Since I had no f3 to test it on,it failed with the s10 but updated the config.ini with the new port it uses vs. the old version.If your find a config.ini in that folder it will have the latest password you used to get in just in case you forget.It uses port 0x1003 and the old program uses 0x1000.Why one program won't work with the other type receiver.You can open the config.ini with any text editor to read it.

  9. #9
    DW Member
    Join Date
    May 2005
    Posts
    120
    DW Cash
    25
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Skybox F3 Ftp Tool

    Quote Originally Posted by slugworth View Post
    those boxes have their own version of the lan tool,which uses a different port than the old version for s10.

    This is the Lan Tool for SKYBOX F3/M3/F4, OPENBOX X3/Q3/X4/Q4 Models

    Hi slugh

    thxs for the input, having that said we can only access CA modules available in firmware, i noticed that the mg_cfg is missing in all firmwares

    so we can all agree its not a mgcamd emu but a simple newcamd5.25 protocoll working...

    any info on how i could compile the module for mgcamd with the real AU , EMM routines etc..

    Thxks anyways.

    As we all know ALI chips cannot run full linux platform or even enigma2 platforms.

  10. #10
    DW Senior Member slugworth's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    New England
    Posts
    487
    DW Cash
    234
    Post Thanks / Like
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Unhappy Re: Skybox F3 Ftp Tool

    no sourceode so no way to tweak for other usage.
    And the firmware is encrypted.



Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. skybox f3
    By bigknutts in forum Openbox HD Receiver
    Replies: 7
    Last Post: 9th September 2012, 20:29
  2. skybox f3
    By Universal Soldier in forum Openbox HD Receiver
    Replies: 11
    Last Post: 4th September 2012, 15:58
  3. skybox s9
    By digital worldz in forum European Satellite Chat
    Replies: 19
    Last Post: 3rd September 2010, 19:18
  4. [Tool] New Logo/Button/Icon Creating Tool
    By pt-1 in forum DBOX DBOX2 Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 26th April 2007, 17:54
  5. removal tool delete tool please help meeeee
    By Jooooles in forum PC Problems
    Replies: 4
    Last Post: 31st December 2006, 17:18

User Tag List

Tags for this Thread

View Tag Cloud

Important Keywords:

2012, access, anti-virus, cam, change, emm, emu, enigma2, f5, firmware, ftp, laptop, linux, missing, newcamd, openbox, password, pc, problem, receiver, s10, satellite, settings, setup, skybox, skybox f3, support, time, type, usb, version, won't, working, tool, enterted, static, supported, connect, ideas, 0000, stbhd, fine

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •