Thread: Skybox F5 wont come on but keeps loading to a 100 on the led display.


Forum: All Other Receivers

Have a Skybox F5 which doesnt come on but keeps trying to load to 100 on the LED. I recently upgraded firmware a week ago and worried if it might be a clone and suffered from anti clone firmware. I bought it from Aliexpress and was sold as 100% genuine. Is there a way to recover the box. Thanks

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    DW Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    130
    DW Cash
    37
    Post Thanks / Like
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Skybox F5 wont come on but keeps loading to a 100 on the led display.

    Have a Skybox F5 which doesnt come on but keeps trying to load to 100 on the LED. I recently upgraded firmware a week ago and worried if it might be a clone and suffered from anti clone firmware. I bought it from Aliexpress and was sold as 100% genuine. Is there a way to recover the box. Thanks



  2. #2
    DW Newbie
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    12
    DW Cash
    25
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Skybox F5 wont come on but keeps loading to a 100 on the led display.

    you have to use null modem cable from pc to skybox to bring it back to life. i dont know of any f5 clones yet!

  3. #3
    DW Newbie
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    6
    DW Cash
    25
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Skybox F5 wont come on but keeps loading to a 100 on the led display.

    i updated my f5 with a new channel list not it wont turn on just shows loading message. the seller who sent me the file and instructions wont take the box back or fix it. how do i fix it

  4. #4
    Satellite Moderator mdt's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,307
    DW Cash
    415
    Post Thanks / Like
    Downloads
    22
    Uploads
    29
    Mentioned
    159 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Skybox F5 wont come on but keeps loading to a 100 on the led display.

    Quote Originally Posted by asim79 View Post
    i updated my f5 with a new channel list not it wont turn on just shows loading message. the seller who sent me the file and instructions wont take the box back or fix it. how do i fix it
    try a re-flash of factory un-patched firmware. regards mdt
    TECHNOMATE F3/5, FAMAVAL 1.1M OFF-SET DISH, STAB 120 USALS, IBU ,55 EAST to 45 WEST

  5. #5
    Just Registered
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1
    DW Cash
    25
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Skybox F5 wont come on but keeps loading to a 100 on the led display.

    Quote Originally Posted by mdt View Post
    try a re-flash of factory un-patched firmware. regards mdt

    Hi Mdt,

    Do you have a link for this firmware?

  6. #6
    Satellite Moderator mdt's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,307
    DW Cash
    415
    Post Thanks / Like
    Downloads
    22
    Uploads
    29
    Mentioned
    159 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Skybox F5 wont come on but keeps loading to a 100 on the led display.

    Quote Originally Posted by stiffknee View Post
    Hi Mdt,

    Do you have a link for this firmware?

    try here http://***.yojiatech.com/index.html

    regards mdt
    TECHNOMATE F3/5, FAMAVAL 1.1M OFF-SET DISH, STAB 120 USALS, IBU ,55 EAST to 45 WEST

  7. #7
    DW Senior Member mahrkpat's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    351
    DW Cash
    126
    Post Thanks / Like
    Downloads
    36
    Uploads
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Skybox F5 wont come on but keeps loading to a 100 on the led display.

    If it is trying to load and getting to 100 it is not your firmware that is the problem it is a hardware problem, it can be one of two things if you are lucky it will be the first.

    1.Try disconnecting your sat cable from your box if it now boots up then it might be a loose f connector make sure it has not worked loose and therefore not shorting out,it could also be a frayed sat cable or water getting in at the lnb end.

    2.There is a fault with the powerboard a capacitor might have blown might need to replace it there are threads about it if you want to do a search I am no expert in this area.

  8. #8
    DW Senior Member mahrkpat's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    351
    DW Cash
    126
    Post Thanks / Like
    Downloads
    36
    Uploads
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Skybox F5 wont come on but keeps loading to a 100 on the led display.

    For the firmware got to this place it is faster then yojii


    Last edited by bobby123; 11th March 2014 at 08:45.

Similar Threads

  1. Skybox F3 wont play you tube videos but will play Youporn?
    By byson1984 in forum Openbox HD Receiver
    Replies: 11
    Last Post: 28th July 2013, 03:33
  2. Does the skybox f5 support/display 3d channels
    By Jimmyb323 in forum All Other Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 18th February 2013, 10:42
  3. Skybox f3 can't loading....
    By madsportrim in forum Openbox HD Receiver
    Replies: 7
    Last Post: 1st February 2013, 10:19
  4. Replies: 7
    Last Post: 19th September 2011, 19:46
  5. Laptop wont display 256 colours
    By bowo55 in forum PC Problems
    Replies: 5
    Last Post: 21st November 2005, 14:07

User Tag List

Tags for this Thread

View Tag Cloud

Important Keywords:

box, cable, channel, channel list, clone, f5, firmware, flash, led, life, list, pc, problem, sat, search, skybox, skybox f5, updated, water, place, yojii, faster, display, loading

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •